ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Λιμενάρχης Ναυπλίου Σ. Μαρίνος: Με διακατέχει έντονη πικρία, εύχομαι καλή συνέχεια...

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:04:00 μ.μ. |
 Έντονη πικρία και απογοήτευση εκφράζει σε μήνυμα που ανάρτησε στο facebook ο Λιμενάρχης Ναυπλίου Σπύρος Μαρίνος, για τα όσα προσβλητικά για τον ίδιο, όπως αναφέρει, διαδραματίστηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου κατά την επίσκεψη του Υπουργού Ναυτιλίας Μ. Βαρβιτσιώτη στο Λιμάνι του Ναυπλίου.

Ο κ. Μαρίνος έγραψε:

"Ζητώ μια μεγάλη συγνώμη αλλά μετά από μια απαξιωτική προσβλητική και άνανδρη συμπεριφορά προς το πρόσωπο μου από τρεις συγκεκριμένους που μπροστά στην προβολή του τίποτά τους, δεν λογαριάζουν κόπους, θυσίες, ψυχή, προσωπικά έξοδα.

Αποφάσισα να ανακοινώσω πως θα απέχω από όποια προσπαθεια των έργων του λιμένα, της υλοποίησης της μαρίνας και του σαλονιού τουριστικών σκαφών ή όποιου άλλου έργου έχει σχέση με το λιμάνι.

Με διακατέχει έντονη πικρία εύχομαι καλή συνέχεια... "

Εμείς θα θέλαμε να πούμε στον Φίλο! και κατά Άξιο! Λιμενάρχη και Άνθρωπο! που αγαπάει την πόλη που μεγάλωσε, πως όλα είναι ένα παιχνίδι για μεγάλα παιδιά, όταν σε αυτό το παιχνίδι, μπαίνει και η πολιτική καλύτερα να σταματάς να παίζεις, γιατί από το τίποτα μπορεί να βρεθείς ως φταίχτης. 

Είμαστε σίγουροι πως η απόφαση του Σπύρου Μαρίνου είναι "εν βρασμό ψυχής" και πως η αγάπη του για το Ναυπλιο δεν θα τον αφήσει να απέχει από το να προσφέρει, όπως κάνει άλλωστε πάντα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ