ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Στο Άστρος ο λιμενικός σταθμός προσφέρει στον τουρισμό...στο Τολό όχι;

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:10:00 π.μ. |




















Τις εργασίες που πραγματοποιούνται στο λιμάνι του Παραλίου Άστρους επιθεώρησε από κοντά ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, μετά ακριβώς την (επεισοδιακή) επίσκεψη του στο Ναυπλιο, ενώ επισκέφθηκε και το Λιμενικό Σταθμό του Άστρους, ο οποίος αναμένεται να αναβαθμιστεί!!! και με δήλωση του υπουργού, σε Λιμενικό Τμήμα σε αντίθεση με αυτόν του Τολού που καταργήθηκε. Αλήθεια ο λιμενικός σταθμός του Άστρους δεν θα συνεισφέρει στην εθνική προσπάθεια για την πάταξη της λαθρομετανάστευσης, όπως ισχυρίστηκε επιχειρηματολογώντας ο υπουργός για το κλείσιμο του Λ.Σ Τολού;

Με αλλαγμένη εμφανώς διάθεση και χωρίς τα γυαλιά τύπου αλογόμυγας (τι ήταν και αυτό χα χα χα τον εχουν ξεφωνίσει δεκάδες site και blog σε όλη την blogοσφαιρα) ο υπουργός μετά την επιθεώρηση του εργοταξίου έγινε δεκτός στον Λιμενικό Σταθμό Παραλίου Άστρους από τον Λιμενάρχη Ναυπλίου Σπύρο Μαρίνο, τη Λιμενάρχη Άστρους Αικατερίνη Βούλγαρη καθώς και άλλα στελέχη του Λιμενικού Σώματος.

Εντύπωση πάντως προκαλεί, τα όσα είπε ο υπουργός προς τους τοπικούς παράγοντες του Άστρους για την συμβολή του Λιμενικού Σταθμού Άστρους στον τουρισμό, κάτι που δεν αναγνώρισε για τον σταθμό του Τολού, που κατάργησε με απόφασή του, με την γνωστή ατάκα  "...δηλαδή μου κάνεις αντιπολίτευση τώρα" προς τον κ. Γραμματικόπουλο που του επισήμανε ακριβώς τα ίδια!!! για το Τολό.

Δείτε όλο το ρεπορτάζ, τι κατέγραψε η κάμερα του astrosnews.gr κατά την επίσκεψη του υπουργού στο Άστρος, τι είπε στον δημοσιογράφο Γιώργο Μουστόγιαννη και βγάλτε μόνοι σας το συμπέρασμα:

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ