ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Επίσκεψη του Μητροπολίτη Αργολίδας στο Αγγελοπούλειο Δημοτικό Σχολείο Ανυφίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 4:55:00 μ.μ. |























 Η σημερινή ημέρα ηταν πολύ σημαντική και συγκινητική για όλους στο Αγγελοπούλειο Δημοτικό Σχολείο Ανυφίου, αφού είχαμε την τιμή να μας επισκεφθεί ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Νεκτάριος, σπουδαίος πνευματικός με καλλιέργεια, μόρφωση, με σημαντικό έργο και ιδιαίτερη αδυναμία στους νέους ανθρώπους που αποτελούν και το μέλλον αυτού του τόπου.
Στις 3 ώρες που βρέθηκε κοντά μας μάς μίλησε για τον Άγιο Λουκά τον Ιατρό, συζήτησε με τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς και χάρισε σε όλα τα παιδιά από ένα βιβλίο. Μας εντυπωσίασε η απλότητά του, η καλοδεχτικότητά του, η ηρεμία του, η υπομονή του και η αγάπη του για τα παιδιά.
Είναι μεγάλο το κέρδος της ψυχής να ακούει κανείς τέτοιους πνευματικούς ανθρώπους, όπως ο Σεβασμιότατος, και είναι μεγάλη η χαρά που νιώθεις όταν τους συναντάς!
Τα παιδιά ανταποδίδοντας τη χαρά αυτής της επίσκεψης του προσέφεραν δύο κολάζ με «Την κατασκήνωση που ονειρεύομαι», αφού και για τον ίδιο αποτελεί ένα από τα όνειρα που θέλει να πραγματοποιήσει!
Σεβασμιότατε, εμείς οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου Σας ευχαριστούμε για αυτήν την όμορφη και συγκινητική ημέρα που μας χαρίσατε!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ