ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Μπαράζ με κλοπές μεταλλικών αντικειμένων στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:28:00 μ.μ. |
 Δεν προλαβαίνουν οι άνδρες της αστυνομίας να πάνε σε περιστατικό κλοπής μεταλλικών αντικειμένων και καθ΄ οδόν, ενημερώνονται και γι΄ άλλο.


Μπαράζ καταγγελιών για κλοπές μεταλλικών αντικειμένων στην Αργολίδα τις τελευταίες ημέρες με την αστυνομία να έχει πραγματικά "σαστίσει" από  την έξαρση των περιστατικών.

Οι δράστες δεν αφήνουν τίποτα στην κυριολεξία από οτιδήποτε μεταλλικό μπορεί να βρεθεί έξω από κάποιο σπίτι, μέχρι περιφράξεις, σχάρες, ηλιακούς θερμοσίφωνες  ακόμα και μεταλλικά ντεπόζιτα που βρίσκονται σε οικίες που κατοικούνται.

Ενδεικτικά είναι δύο απανωτά περιστατικά σήμερα το απόγευμα όταν ομάδα δραστών ΡΟΜΑ επιχειρησαν να αφαιρέσουν μεταλλικές σχάρες από το οδόστρωμα στην παραλιακή οδό Ναυπλίου Νέας Κίου έξω από τη ΡΕΑ και μέχρι η αστυνομία να πάει, ιδιοποιήθηκε για άλλη κλοπή σε εξέλιξη και πάλι από ΡΟΜΑ στο γήπεδο του Πειρούνη στο Άργος όπου οι δράστες είχαν αρχίσει να ξηλώνουν τον ηλιακό θερμοσίφωνα από τα αποδυτήρια του γηπέδου.

Τα ανησυχητικό δεν είναι μόνο τα απανωτά περιστατικά, αλλά και το θράσος των δραστών που έχουν φτάσει να στο σημείο να κλέβουν μεταλλικά αντικείμενα σε κοινή θέα "μέρα μεσημέρι" και χωρίς τις στοιχειώδεις προφυλάξεις για την παράνομη πράξη τους. 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ