ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024

Α΄ βραβείο σε σπουδαστή του Ελληνικού Ωδείου Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:48:00 μ.μ. | |
Δημήτρης Πατούρας
Το Α' ΒΡΑΒΕΙΟ στην κατηγορία του, απέκτησε ο σπουδαστής του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΑΡΓΟΥΣ,
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΟΥΡΑΣ μετά την επιτυχή χθεσινή συμμετοχή του στο διαγωνισμό "12ο Φεστιβάλ Κιθαρας Καλαμάτας".

Ενας διαγωνισμός ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου καθώς την εξεταστική Επιτροπή αποτελούσαν οι διακεκριμένοι μουσικοι: ο διεθνούς φήμης κιθαρίστας κος Κώστας Κοτσιώλης, ο μαέστρος,ιδρυτής & καλ/κός Δ/ντής της " Underground Youth ORCHESTRA " κος Κώστας Ηλιάδης, ο συνθέτης & κιθαρίστας κος Γιώργος Νούσης καθώς και οι εξαιρετικά ταλαντούχες κα Neza Lopatic & κα Μαρία Κολόζου.

Την επιμέλεια του τμήματος Κιθάρας στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΑΡΓΟΥΣ καθώς & τις προετοιμασίες του σπουδαστή μας για τις συμμετοχές στους διαγωνισμούς έχει ο καθηγητής κος Γιώργος Ντοκος.
Να τονίσουμε οτι αυτό το βραβείο είναι το 5ο κατα σειρά που αποκτά ο εν λόγω σπουδαστής μας σε αντίστοιχες συμμετοχές τα δυο τελευταία χρόνια.

Ξεκίνησε τη μουσική στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΑΡΓΟΥΣ σε ηλικία μόλις 6 ετών ενώ πήραμε εξαιρετικά νωρίς τα πρώτα δείγματα για την ανοδική πορεία που θα ακολουθούσε καθώς τώρα μετά τις επιτυχίες του αυτές επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο τις προσδοκίες όλων εμάς,κυρίως όμως τις προσδοκίες που είχε ο ίδιος για τον εαυτο του.

Θερμα συγχαρητήρια στον ταλαντούχο σπουδαστή μας!
Πάντα με το βλέμμα στην κορυφή για όλους τους σπουδαστές μας.

ΜΕΤΑΞΙΑ ΓΚΟΤΣΗ
Δ/ντρια
ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΩΔΕΊΟΥ ΑΡΓΟΥΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ