ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024

Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Κόντρα στον Ιωνικό η ΑΕ Ερμιονίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:21:00 μ.μ. | |
Κύπελλο Ελλάδας Betsson
Από τη β’ φάση θα ξεκινήσει η ΑΕ Ερμιονίδας την προσπάθειά της στο Κύπελλο Ελλάδος Betsson για την αγωνιστική περίοδο 2024-25 και θα αντιμετωπίσει, εντός έδρας, τον Ιωνικό ΑΟ, που αγωνίζεται στη Super League 2, στις 8 (ή 7) Σεπτεμβρίου 2024.

Όπως προέκυψε από την κλήρωση (των τριών πρώτων φάσεων της διοργάνωσης), διαδικασία που έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής (23/8) στο ξενοδοχείο «Athens Marriott», ο σύλλογός μας, εάν καταφέρει να προκριθεί στην 3η φάση, θα παίξει με τον νικητή του ζευγαριού Σπάρτακος Γραικοχωρίου-ΠΑΣ Γιάννινα στις 15 (ή 14) Σεπτεμβρίου. Η ΑΕ Ερμιονίδας πέρασε από την α’ φάση χωρίς αγώνα.

Τα παιχνίδια στις πρώτες τρεις φάσεις είναι μονά και σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια θα ακολουθήσει παράταση και εφόσον χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Θα πραγματοποιηθούν στις έδρες των ομάδων που ανήκουν σε κατώτερες κατηγορίες.

Πώς έγινε η διαδικασία της κλήρωσης

Τονίζεται ότι στις πρώτες δύο φάσεις συμμετέχουν 48 κυπελλούχοι (ή φιναλίστ) των ΕΠΣ που δήλωσαν συμμετοχή, ενώ στη γ’ φάση μπήκαν στην κληρωτίδα και 18 σύλλογοι της Super League 2 (δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι τρεις ομάδες Β’).

Στην α’ φάση οι ομάδες χωρίστηκαν σε 11 γκρουπ με γεωγραφικά κριτήρια. Πέρασαν οι 28 χωρίς αγώνα, ενώ οι υπόλοιπες 20 που θα προκριθούν, θα προκύψουν από 10 αναμετρήσεις. Η ΑΕ Ερμιονίδας μπήκε στο 7ο γκρουπ και πέρασε χωρίς αγώνα.

Στη β’ φάση, μαζί με τις 38 ομάδες που θα έρθουν συνολικά από την 1η φάση, μπήκαν και οι σύλλογοι της Super League 2. Χωρίστηκαν σε επτά γκρουπ ξανά με γεωγραφικά κριτήρια. Ακολούθως προέκυψαν τα ζευγάρια της κλήρωσης, με την ΑΕ Ερμιονίδας να αντιμετωπίζει τον Ιωνικό, με τις δυο ομάδες να έχουν μπει στο 6ο γκρουπ.

Ακολούθως, έγινε η κλήρωση για τη γ’ φάση, ανάμεσα στα ζευγάρια που υπήρχαν, χωρίς γεωγραφικά κριτήρια. Όπως προέκυψε το ζευγάρι ΑΕ Ερμιονίδας-Ιωνικός ΑΟ κληρώθηκε με το Σπάρτακος Γραικοχωρίου-ΠΑΣ Γιάννινα.

Τα παιχνίδια των τριών πρώτων φάσεων του θεσμού θα πραγματοποιηθούν τις εξής ημερομηνίες: α’ φάση (1/9 ή 31/8), β’ φάση (8/9 ή 7/9) γ’ φάση (15/9 ή 14/9).

Τη διαδικασία της κλήρωσης παρουσίασε η δημοσιογράφος Ζέτα Θεοδωρακοπούλου με καλεσμένο τον προπονητή Γιώργο Τσαμόπουλο, ο οποίος διακρίθηκε ως προπονητής του Αστέρα Καισαριανής, καθώς συμμετείχε ως την 5η φάση της διοργάνωσης, την υψηλότερη όπου έφτασε ερασιτεχνική ομάδα στην περσινή διοργάνωση. Στο πάνελ βρέθηκε για λογαριασμό της ΕΠΟ, συμμετέχοντας στην κλήρωση και ο Γιάννης Ρέτσας (πρόεδρος υποεπιτροπής του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson).

Αναλυτικά η κλήρωση της ΑΕ Ερμιονίδας:

Α’ φάση


Β’ φάση


Γ’ φάση

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ