ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024

Λευτέρης Στεργίου και Αλέξανδρος Λαπούσι στο ρόστερ της Α.Ε. Ερμιονίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:19:00 μ.μ. | |
Ποδοσφαιριστές
Η ΑΕ Ερμιονίδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι οι ποδοσφαιριστές Λευτέρης Στεργίου και Αλέξανδρος Λαπούσι θα επανδρώσουν το ρόστερ του συλλόγου μας για την αγωνιστική περίοδο 2024-25. 

Οι δυο νεαροί παίκτες προέρχονται από τα «σπλάχνα» και τις ακαδημίες της ομάδας μας. Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκαν με τη μορφή δανεισμού στον ΟΦ Ηλιοκάστρου, στον οποίο πήραν στα πόδια τους πολλά παιχνίδια, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο Λευτέρης Στεργίου (ημ. γέννησης 16/01/2007) αγωνίζεται ως μέσος και ως επιθετικός, έβγαλε δελτίο με την ΑΕ Ερμιονίδας την αγωνιστική περίοδο 2022-23, έχοντας αγωνιστεί νωρίτερα στα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας. Πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα στις 16 Νοεμβρίου 2022, στο ματς Κυπέλλου της ΕΠΣ Αργολίδας στα Δίδυμα απέναντι στον τοπικό Ποσειδώνα. Την ίδια σεζόν πήρε συμμετοχές και σε παιχνίδια της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Την περσινή αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα του ΟΦ Ηλιοκάστρου, ξεχωρίζοντας με την παρουσία του. Ο Λευτέρης Στεργίου έχει αγωνιστεί και στις μικτές ομάδες της ΕΠΣ Αργολίδας.

Ο Αλέξανδρος Λαπούσι (ημ. γέννησης 11/11/2007) παίζει ως εξτρέμ και αποτελούσε μέλος των ακαδημιών μας, πριν μετακομίσει στον ΟΦ Ηλιουκάστρου την περσινή σεζόν (2023-24), διάστημα που έδειξε στοιχεία από το ταλέντο του.

Αμφότεροι οι νεαροί παίκτες του συλλόγου μας εκφράζουν το νέο «αίμα» της ΑΕ Ερμιονίδας και αποτελούν μέρος των νεαρών παιδιών που θα έχει ο σύλλογός μας.

«Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε μέλη της πρώτης ομάδας στην ΑΕ Ερμιονίδας, στον σύλλογο που κάναμε τα πρώτα μας ποδοσφαιρικά βήματα, καθώς βλέπουμε ότι η δουλειά μας έχει ανταμοιβή.

Εμείς θα είμαστε έτοιμοι, όποτε μας το ζητήσει το προπονητικό τιμ, να προσφέρουμε στον σύλλογο. Προέχει η σκληρή δουλειά και η σωστή προετοιμασία με στόχο να καθιερωθούμε στην ομάδα. Θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, με βάση τα όσα μας ζητούν οι προπονητές μας», τόνισαν Λευτέρης Στεργίου και Αλέξανδρος Λαπούση.

Το ΔΣ του ΟΦ Ηλιοκάστρου εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τη διοίκηση της ΑΕ Ερμιονίδας για την παραχώρηση των δυο παικτών, με τη μορφή δανεισμού, την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, αλλά και για τη συνεργασία ανάμεσα στους δυο συλλόγους, με γνώμονα το καλό του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού στην περιοχή μας, ενώ ευχήθηκε καλή συνέχεια στους Λευτέρη Στεργίου και Αλέξανδρο Λαπούσι.

Κάτι που ισχύει και για τον σύλλογό μας προς τον ΟΦ Ηλιοκάστρου. Όπως έχει τονιστεί και από τη νέα διοίκηση, η ΑΕ Ερμιονίδας θα συνεχίσει την παρουσία της στα γήπεδα με ενότητα, με πνεύμα συνεργασίας με όλους όσοι ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη του αθλητισμού, προσπαθώντας με όλες τις δυνάμεις της για ένα καλύτερο μέλλον σε όλη την περιοχή μας. Η ομάδα μας θα πορευτεί και στο μέλλον με όραμα, προοπτική, με έμφαση στην ανάπτυξη και στη βελτίωση σε όλα τα επίπεδα, δίνοντας βάρος, εκτός των άλλων, στην παραγωγική διαδικασία παικτών και στο κοινωνικό έργο που επιτελεί ως αθλητικός οργανισμός. Αυτό επιτάσσει η ιστορία που έχει γράψει η ομάδα μας με την παρουσία της για πολλά χρόνια στις εθνικές κατηγορίες και αυτό θα πράξουμε.

Λευτέρη και Αλέξανδρε, σας ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες στη νέα σεζόν! Μαζί θα πετύχουμε τους στόχους μας…

ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ