ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024

Η οικογενειακή τραγωδία της 67χρονης από την Αργολίδα που βρέθηκε νεκρή στη Πάτρα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:17:00 μ.μ. | | |
Πένθος
Η σοκαριστική ανακάλυψη που σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή του μόλου της Αγίου Νικολάου στην Πάτρα, με τον εντοπισμό της σορού μιας γυναίκας, έφερε στο φως ένα βαθύ οικογενειακό δράμα. 

Η 67χρονη από την Αργολίδα πέρασε δύσκολες στιγμές στη ζωή της, ειδικά μετά την απώλεια των δύο παιδιών της σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα πριν από είκοσι χρόνια. Ο θάνατός τους, σε συνδυασμό με την υποχρέωση να πληρώσει οικονομικές οφειλές του πρώην συζύγου της, την επηρέασαν βαθύτατα ψυχολογικά.

Η δυσκολία της ζωής της επιτάθηκε όταν ο δεύτερος σύζυγός της επέλεξε τον μοναχισμό μετά τον θάνατο των παιδιών, κάτι που φαίνεται πως σκέφτηκε και η ίδια να ακολουθήσει. 

Τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν στην Πάτρα, όπου είχε επισκεφθεί συγγενή της, που τη φιλοξενούσε. 

Η σορός της βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης και ειδοποιήθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών, οι άνδρες του οποίου περισυνέλεξαν τη σορό. Επίσης εντοπίστηκε και η τσάντα της με τα προσωπικά της αντικείμενα.

Οι αρχές διεξάγουν έρευνα για να διαλευκάνουν τις συνθήκες θανάτου της. Εξετάζεται ένα μπουκάλι ποτού που βρέθηκε κοντά της, καθώς ενδέχεται η γυναίκα να είχε καταναλώσει αλκοόλ προτού πέσει στη θάλασσα. 

Οι αστυνομικοί ερευνούν το ενδεχόμενο η 67χρονη να ζαλίστηκε και έπεσε ή αν πρόκειται για αυτοχειρία. 

Σύμφωνα με τη νεκροψία-νεκροτομή που έγινε από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών, η αιτία θανάτου ήταν ο πνιγμός.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ