ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024

Ερμιόνη: Ο Γ.Ανδριανός στη Γιορτή Ροδιού για τον πρωτογενή τομέα και τον Ανάβαλο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:03:00 μ.μ. | | |
Βουλευτής Αργολίδας
Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ.Γιάννης Ανδριανός παρευρέθηκε στη φετινή, 13η Γιορτή Ροδιού της Ερμιόνης, έναν πετυχημένο θεσμό που προβάλλει ένα από τα ποιοτικότερα προϊόντα της αργολικής γης.
Στον χαιρετισμό που απηύθυνε, ο κ. Ανδριανός αναφέρθηκε στους ανθρώπους της γης και της παραγωγής που με τον ιδρώτα και το μεράκι τους μας δίνουν τα ποιοτικά προϊόντα με τα οποία είναι ευλογημένη η γη μας όπως το ρόδι, το ελαιόλαδο, το μέλι, τα κτηνοτροφικά προϊόντα και τόσα άλλα και τόνισε την ανάγκη να στηριχθεί ακόμη περισσότερο ο πρωτογενής τομέας που αντιμετωπίζει μια σειρά από προκλήσεις.

Τέλος, με αφορμή τη συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου που θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη 29 Οκτωβρίου με θέμα τη σύμβαση των έργων του Αναβάλου στην Ερμιονίδα, ο κ. Ανδριανός αναφέρθηκε στο μεγάλο αυτό έργο πνοής για ολόκληρη την Αργολίδα που ξεκίνησε το 2008 με την ένταξή του στο πρόγραμμα Αλέξανδρος Μπαλτατζής και για το οποίο δεσμεύθηκε ήδη ως υποψήφιος βουλευτής το 2009 - ένα έργο που θα συμβάλει αποφασιστικά την αντιμετώπιση του οξύτατου προβλήματος της λειψυδρίας, της υποβάθμισης του υδροφόρου ορίζοντα και ευρύτερα των συνεπειών της κλιματικής αλλαγής. 
Όπως επεσήμανε ο κ. Ανδριανός, με την υπογραφή της σύμβασης, ο Ανάβαλος και στην Ερμιονίδα μπαίνει στην τελική του ευθεία και όπως οφείλει θα συνεχίσει να παρακολουθεί κάθε βήμα της υλοποίησής του μέχρι να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί προς χρήση στους παραγωγούς μας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ