ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

1ο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Handball Δημοτικών Σχολείων.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:03:00 μ.μ. |


Ο Α.Ο. Διομήδης Άργους σε συνεργασία με την εταιρία κινητής τηλεφωνίας WIND και το κατάστημα "ΠΛΗΚΤΡΟ" διοργανώνουν Τουρνουά Handball Δημοτικών Σχολείων την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου και ώρα 09:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Άργους.
Θα συμμετέχουν επίλεκτα παιδιά,  μαθητές δημοτικών σχολείων, τα οποία έχουν προπονήσει και επιλέξει ο Χρήστος Γεροδήμος, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και προπονητής της ανδρικής ομάδας και ο Σωτήρης Τοντόροβιτς, Αναπτυξιακός Ομοσπονδιακός προπονητής Πελοποννήσου και μέλος του προπονητικού team των Ακαδημιών του Διομήδη.
Οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν στο γήπεδο που αγωνίζονται οι παίκτες της ανδρικής ομάδας και που μας χαρίζουν κάθε φορά ανεπανάληπτη συγκίνηση και χαρά. Στο γήπεδο θα παρευρίσκονται οι πρωταγωνιστές του Διομήδη, για να γνωριστούν με τους μικρούς φίλους μας, να υπογράψουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν μαζί τους.
Η τελετή έναρξης θα λάβει χώρα στις 10:00, όπου θα παρευρίσκεται και θα απευθύνει χαιρετισμό ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, κ. Τάσσος Χειβιδόπουλος.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ