ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Έγιναν γονείς στα… 14 τους!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:00:00 μ.μ. |

 Τα μωρά μεγαλώνουν μωρό. Κάπως έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός πως δύο 14χρονοι στη Μ. Βρετανία έφεραν στον κόσμο το παιδί τους!
Άλλοι συνομήλικοι τους έχουν το μυαλό τους στο σχολείο και το παιχνίδι, η Έιπριλ και ο Νέιθαν είχαν άλλα πράγματα κατά νου. Αποτέλεσμα; Στα 14 τους να έχουν ένα παιδί να φροντίσουν.
Όπως αντιλαμβάνεστε, είναι οι νεότεροι γονείς στη Βρετανία όπου οι εγκυμοσύνες στην εφηβεία βρίσκονται σε πολύ υψηλά επίπεδα. Ωστόσο, ο Νέιθαν και η Έιπριλ μάλλον το παράκαναν.
Ακούστε το εξής: Όταν η σχέση τους προχώρησε ο Νέιθαν ανακάλυψε ότι δεν ήθελε να φορά προφυλακτικό με αποτέλεσμα η 13χρονη, τότε, Έιπριλ να μείνει έγκυος. Δεν μου αρέσει το... τζατζίκι, δεν τρώω τζατζίκι; Απίστευτα πράγματα…
Ο καρπός του έρωτα τους ήταν ο Τζέιμι ο οποίος γεννήθηκε πριν από τέσσερις εβδομάδες και διαμένει μαζί με τους γονείς της Έιπριλ στο πατρικό της. Ωστόσο, ο πατέρας του παιδιού υποστηρίζει πως μπορεί να τον φροντίζει και αυτός και επιδιώκει να τον παίρνει στο σπίτι των δικών του γονιών το Σαββατοκύριακο.
Η μητέρα και γιαγιά υποστηρίζει: «Αφήσαμε την Έιπριλ να πάρει την απόφαση για το τι θα έκανε. Τώρα που ήρθε ο Τζέιμι όμως είμαστε χαρούμενοι που τον κράτησε. Είναι το πρώτο μας εγγόνι και είναι πανέμορφος».

Από την πλευρά της η Έιπριλ, δηλώνει: «Ο Τζέιμι δεν ήταν προγραμματισμένος αλλά ότι θα γίνει καλή μητέρα γι' αυτόν. Είναι τέλειος και θα του δώσω ό,τι χρειάζεται».

Ο Νέιθαν λέει: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έγινα πατέρας και κάνω ό,τι κάνει και κάθε άλλος πατέρας. Τον αλλάζω και τέτοια».

http://www.stifora.gr/article.php?id=35723Μάλιστα… Το μάθαμε και αυτό…
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ