ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Τι προσλήψεις δικαιούνται οι Περιφερειάρχες.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:32:00 μ.μ. |

 Εγκύκλιο  εξέδωσε το Υπουργείο Εσωτερικών με την οποία επιτρέπει την πρόσληψη τεσσάρων ειδικών συμβούλων για τους νέους περιφερειάρχες και ενός για τους αντιπεριφερειάρχες.
Οι θέσεις αυτές μπορούν να καλυφθούν ή από ιδιώτες, ή από αποσπασθέντες εργαζόμενους του Δημοσίου, ενώ η θητεία τους θα έχει διαρκεί όσο και αυτή των περιφερειαρχών.
Ωστόσο για κάποιες κατηγορίες επαγγελμάτων όπως δικηγόροι και ελεύθεροι επαγγελματίες θα τηρηθεί το ασυμβίβαστο για όλο το διάστημα που θα βρίσκονται σε αυτή τη θέση.
Σύμφωνα με την εγκύκλιο προβλέπεται επίσης για κάθε περιφέρεια ένας εκτελεστικός γραμματέας, η πρόσληψη του οποίου θα γίνει με δημόσια προκήρυξη.  Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι απόφοιτοι Πανεπιστημιακής ή Τεχνολογικής Εκπαίδευσης και να κατέχουν «αξιόλογη» διοικητική εμπειρία, ενώ οι αποδοχές του γραμματέα θα είναι ίσες με τα 2/3 του μισθού του περιφερειάρχη.
Ακόμα, προβλέπονται δύο θέσεις δημοσιογράφων, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και διάρκεια σύμβασης όσο διαρκεί η θητεία του περιφερειάρχη.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ