V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Οχτώ αστυνομικοί τραυματίστηκαν από τα επεισόδια που έκανα φίλαθλοι του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη!


 Με τίτλο «Στο ίδιο έργο, θεατές», η Ένωση Αστυνομιών Υπαλλήλων Αρκαδίας έδωσε στη δημοσιότητα την εξής ανακοίνωση, σχετικά με όσα συνέβησαν στον πρόσφατο αγώνα του Αστέρα με τον Παναθηναϊκό στην Τρίπολη: «Την 12-12-2010 και μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ΠΑΕ ΑΣΤΡΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ, για το πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE, δημιουργήθηκαν επεισόδια από ανεγκέφαλους οπαδούς, που έφεραν διακριτικά της φιλοξενούμενης ομάδας σε βάρος των Αστυνομικών δυνάμεων, που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό οχτώ (8) συναδέλφων μας Αστυνομικών, φθορές σε εγκαταστάσεις του γηπέδου και σε Υπηρεσιακά οχήματα.


Για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται ότι το φαινόμενο του χουλιγκανισμού έχει προσλάβει ανησυχητικές-ανεξέλεγκτες πολλές φορές διαστάσεις και έχει καταστεί κοινωνικό φαινόμενο το οποίο δεν καταγράφεται πλέον μόνο στα μεγάλα αστικά κέντρα, αλλά έχει μεταφερθεί σε μικρότερες πόλεις στις οποίες μετακινούνται φίλαθλοι των μεγάλων ΠΑΕ.
Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ έχει αποστείλει στους αρμόδιους εμπλεκόμενους φορείς που είναι επιφορτισμένοι για το σχεδιασμό των αγώνων τεκμηριωμένες προτάσεις με θέμα την ασφαλή διεξαγωγή αυτών και έχει προβεί σε ημερίδες με θέμα την καταπολέμηση της βίας, χωρίς ωστόσο ποτέ όλα αυτά να έχουν ληφθεί σοβαρά υπόψη. Το ίδιο και η Ένωση μας τα τελευταία χρόνια με έγγραφα της έχει επισημάνει και αναδείξει τα προβλήματα αυτά ζητώντας από τους τοπικούς εμπλεκόμενους φορείς να επιδείξουν τη δέουσα υπευθυνότητα έτσι ώστε στο μέλλον να μην υπάρξουν παρόμοια δυσάρεστα περιστατικά.
Παρόλο αυτά όπως αποδεικνύουν τα γεγονότα, τα λάθη, οι παραλείψεις και οι αδυναμίες συνεχίζονται, γι' αυτό και το Δ.Σ. της Ένωσης μας σε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο που πραγματοποίησε αποφάσισε και εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση στους τραυματισθέντες συναδέλφους μας «θύματα» της ανεξέλεγκτης βίας, καταδικάζει τέτοιες αντικοινωνικές συμπεριφορές και ζητά την άμεση και ενεργή συμμετοχή αρχών φορέων και αρμόδιων παραγόντων για την καταπολέμηση του φαινομένου. Επιπλέον με τη συνδρομή του νομικού της συμβούλου θα προβεί σε όλες εκείνες τις ενέργειες ώστε να καταλογιστούν τυχόν ευθύνες και παραλείψεις που μας οδήγησαν σε αυτά τα γεγονότα, δηλώνοντας προς όλους ότι δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίζει με τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα των συναδέλφων μας.»



http://kalimera-arkadia.blogspot.com/2010/12/blog-post_6524.html
ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ