ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Παναρκαδικός-Παναυπλιακός 0-0.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:00:00 π.μ. |
  Λευκή ισοπαλία παραχώρησε ο Παναρκαδικός, υπό το βλέμμα του Δημήτρη Μπάκου, στον Πανναυπλιακό σε μια αναμέτρηση που χαρακτηρίστηκε από πάθος, ένταση και πολλές χαμένες ευκαιρίες για τις δύο ομάδες. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Αστέρα μαζί με τον πρόεδρο Γιώργο Μποροβήλο παρακολούθησε την αναμέτρηση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ενώ στο τέλος είχε συζήτηση με τους παράγοντες του Παναρκαδικού έτσι ώστε να βρεθεί η φόρμουλα συνεργασίας μεταξύ των δυο ομάδων της Τρίπολης. Στο αγωνιστικό μέρος, η ιστορική ομάδα της Τρίπολης, φάνηκε να μπαίνει πιο δυνατά στην αναμέτρηση και να προσπαθεί από το πρώτο λεπτό να πιέσει τους φιλοξενούμενους στην άμυνα τους. Οι τελευταίοι από την πλευρά τους, προσπαθούσαν να αιφνιδιάσουν την ομάδα της Τρίπολης με μακρινές μπαλιές στην πλάτη της άμυνας του Παναρκαδικού, με αποτέλεσμα η μπάλα να πηγαίνει συνεχώς από την μία εστία στην άλλη. Στο 16’ ο Κοκορομύτης σούταρε εντός μεγάλης περιοχής και ανάγκασε τον Ψυχογιό σε δύσκολη απόκρουση στέλνοντας την μπάλα κόρνερ. Στο 27’ ήταν η σειρά της ομάδας της Τρίπολης να απειλήσει, όταν ο Κουλόπουλος από τα αριστερά σέντραρε αλλά τελευταία στιγμή ο Μέλλος δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων. Στο 29’ ο Γκιαούρης, εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ. Ο Παναυπλιακός απείλησε τρία λεπτά πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Γκιαούρης έκανε μια εντυπωσιακή κούρσα από τα αριστερά, αλλά τελευταία στιγμή οι αμυντικοί του Παναρκαδικού απομάκρυναν την μπάλα.
Στο δεύτερο ημίχρονο, η αναμέτρηση έκρυβε ιδιαίτερες συγκινήσεις στα περίπου 400 άτομα που βρέθηκαν στο γήπεδο της αρκαδικής ομάδας, αλλά και για τις δύο ομάδες που θα μπορούσαν να κερδίσουν αλλα και να χάσουν . Στο 48’ η κεφαλιά του Δήμου, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Μέλλου πέρασε άουτ. Στο 66’ ο Τζιαννής με μια όμορφη ατομική ενέργεια, σέντραρε από τα αριστερά, αλλά το σουτ του Μέλλου ανάγκασε τον Παναγιωτόπουλο σε δύσκολη απόκρουση κι ενώ η μπάλα φάνηκε να παίρνει πορεία προς τα δίχτυα.
Στο 70’ ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να τα βάλουν με την ατυχία τους, όταν το ξερό φαλτσαριστό ευθύβολο σουτ του Αντωνόπουλου έστειλε την μπάλα να χτυπήσει στο δεξί κάθετο δοκάρι του Ψυχογιού.
Στο 72’ ο Πετρόπουλος εκτέλεσε φάουλ εκτός μεγάλης περιοχής από τα αριστερά, αναγκάζοντας τον Παναγιωτόπουλο να διώξει την μπάλα σε κόρνερ με τα ακροδάχτυλα
Στο 78’ η ομάδα του Ναυπλίου έφυγε σε αντεπίθεση, με τον Γκιαούρη από τα αριστερά να επιχειρεί μια σέντρα-σουτ, αναγκάζοντας τον Ψυχογιό να αποκρούσει ασθενώς και τον Ζαχαράκη να μην προλαβαίνει τελευταία στιγμή να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 80’ ο Μέλλιος με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Πετρόπουλου, ανάγκασε τον Παναγιωτόπουλο να διώξει την μπάλα σε κόρνερ με τα ακροδάχτυλα
Στο 82’ ο Τζιαννής βρέθηκε μόνος του μαζί με τον Αποστολόπουλο απέναντι με τον Παναγιωτόπουλο, αλλά ο πρώτος προτίμησε να σουτάρει, αντί να δώσει την μπάλα στον Αποστολόπουλο που ήταν μόνος του με το τέρμα.
Στο 86’ ο Ζαχαράκης τροφοδότησε τον Γκιαούρη εντός μεγάλης περιοχής, το σουτ του τελευταίου όμως πέρασε άουτ.


Διαιτητές: Α’ Χρήστος Ούτας (ΣΔΠ Λακωνίας)

Β’ Παναγιώτης Μαρινόπουλος (ΣΔΠ Λακωνίας)
Γ’ Κωνσταντίνα Τραϊφόρου (ΣΔΠ Λακωνίας)
Δ’ Ανδρέας Μιχαλακέας (ΣΔΠ Μεσσηνίας)


Κίτρινες κάρτες:

Ιωάννου (82’), Δημητρέλης 12’), Τζιαννής (69’)/Αντωνόπουλος 8’, Συντρίκος (18’), Γκιαούρης (43’)

Οι συνθέσεις:


Παναρκαδικός:Ψυχογιός, Τσιόγκας (73’ Κοσκολός), Μπούτας, Σελλής, Ιωάννου, Δήμος, Πετρόπουλος, Δημητρέλης (32’ Μπακογιαννάκης), Μπέλλος, Κουλόπουλος (60’Αποστολόπουλος), Τζιαννής

Αναπληρωματικοί
Κοσκολός, Χρονόπουλος, Μπακογιαννάκης , Γεωργακόπουλος, Αποστολόπουλος, Μπεντεβής, Λαγός
Προπονητής: Αντώνης Μαυρέας


Παναυπλιακός: Παναγιωτόπουλος, Ταμπάκης, Παπουτσής, Φρισύρας, Παπαγεωργόπουλος, Αντωνόπουλος Δριμουράς, Κοκορομύτης, Παπαϊωάννου (60’Ζαχαράκης), Γκιαούρης , Συντρίκος (88’Μπόγας)

Αναπληρωματικοί
Ζαχαράκης, Πρωτόπαππας, Κωστόπουλος, Καρατάσος, Δριμουράς Α-Ρ, Μπόγας, Καλύβας
Προπονητής: κ. Χρήστος Παπασπύρου


http://www.arcadiaportal.gr/news/panarkadikos-panaupliakos-0-0
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ