V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Ο ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ ΜΕ 32-27.


 Για πρώτη φορά στην ιστορία του, ο Διομήδης κέρδισε μέσα στην Κυψέλη, την ομάδα των "Ολυμπιονικών", τον Πανελλήνιο με 32-27, αφού μέχρι στιγμής μετρούσε 9 ήττες και 1 ισοπαλία στους μεταξύ τους αγώνες.
Η ομάδα μας ξεκίνησε εντυπωσιακά και αιφνιδίασε τον Πανελλήνιο, αφού στο πρώτο δεκάλεπτο προηγήθηκε με 1-7. Στη συνέχεια φάνηκε ότι οι παίκτες μας χαλάρωσαν, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να καταφέρουν να φτάσουν και σε απόσταση ενός γκολ τη διαφορά με σερί 8-2. Η άμυνά μας όμως στο σημείο εκείνο ανέβηκε αισθητά και έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Χρυσόπουλο (17 αποκρούσεις - 2 πέναλτυ) και τους Σαμαρά, Ντορντίγιεβιτς και Ζαραβίνα πήρε τους βαθμούς της νίκης, αλλά και μεγάλο ψυχολογικό αβαντάζ για τον επικείμενο αγώνα με τον ΠΑΟΚ το Σάββατο 29 Ιανουαρίου.
Δηλώσεις πρωταγωνιστών:

 «Δεν ασχοληθήκαμε με το παιχνίδι όσο θα έπρεπε. Είμασταν εκτός εαυτού. Δεν μας πήγε το παιχνίδι και για αυτό από κάποιο σημείο και μετά προσπαθήσαμε να μειώσουμε τα λάθη. Κρατάμε μόνο την νίκη. Ο Πανελλήνιος ήταν γηπεδούχος και βοηθήθηκε από την προσθήκη του ξένου», ήταν το σχόλιο του Χρήστου Γεροδήμου.
Ο Γιώργος Ζαραβίνας που επέστρεψε για πρώτη φορά ως αντίπαλος στην Κυψέλη, τόνισε: «Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα, εδώ πέρασα 13 χρόνια. Εδώ θα είναι πάντα ένα κομμάτι από τη ζωή μου. Όταν μπήκα όμως στο γήπεδο προσπάθησα να το ξεχάσω. ».
Οσο για τον πρώτο σκόρερ τον Νίκο Σαμαρά: «Δεν παίξαμε καλά. Πετύχαμε όμως πολλά εύκολα γκολ και πήραμε δύο σημαντικούς βαθμούς».
Δεκάλεπτα: 1-7, 7-12, 13-17 (ημχ), 18-21, 22-26, 27-32
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ (Δημήτρης Τεγγελίδης): Τζανακάκης, Δημήτρουλας 2, Ζαρλακούτης 2, Βελιτσιάνος 6, Λεωνίδας 1, Σαμαράς Δ., Παρασκευαίδης, Χατσίκας 1, Μότας, Χίνης, Μάτοβιτς 4, Ασλανίδης 2, Σομπριακούλ 2, Ανγκελόφσκι 7.
ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ (Χρήστος Γεροδήμος): Χρυσόπουλος, Κρεμαστιώτης, Μούγιτς, Ντορντίγεβιτς 6, Γρηγοράκης, Τάσκοβιτς 1, Γιόχανσον 3, Μάλλιος 3, Τρουπής 2, Πασσιάς, Τσούλος, Σαμαράς 11, Δημητρούλιας, Ζαραβίνας 6.
Διαιτητές: Τσάκωνας- Χασκής
Δίλεπτα: 5-5, Πέναλτι: 1/3-3/4
ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ