ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Τιμή για το Ναύπλιο η επιλογή Αναγνωσταρά.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:21:00 μ.μ. |
Τιμή να συμμετάσχει στη Γραμματεία Αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας.

Για την τοποθέτησή του, με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, στην Γραμματεία Αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας και συγκεκριμένα στην Εκτελεστική Επιτροπή Δημοτικής Αυτοδιοίκησης, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Παναγιώτης Αναγνωσταράς δήλωσε :

«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα η συμμετοχή μου σε μια τόσο σημαντική επιτροπή του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας με την επιλογή του να συμμετάσχω σε αυτό το όργανο διαμόρφωσης πολιτικής για την αυτοδιοίκηση, μου δίνει την δύναμη να συνδιαμορφώσω προτάσεις για την ουσιαστικότερη υλοποίηση της μεταρρύθμισης από τον “Καλλικράτη”.
Είναι γεγονός ότι η μεταρρύθμιση αυτή απαιτεί τεράστια προσοχή, αφού τα κενά που εντοπίζονται για την εφαρμογή της απαιτούν σειρά διευκρινιστικών μέτρων, πολύ πιθανόν και νομοθετικών παρεμβάσεων.
Με όπλο την εμπειρία μου, αλλά και την πρόθεση μου να συνεισφέρω για ένα πιο ουσιαστικό πλαίσιο λειτουργίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα συμμετάσχω στις εργασίες αυτής της επιτροπής. 
Πέραν αυτών θα ήθελα να προσθέσω, ότι η επιλογή μου εκτός από τιμή στο πρόσωπο μου από τον Πρόεδρο του Κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Αντώνη Σαμαρά, τον οποίο και ευχαριστώ ιδιαίτερα, αποτελεί και τιμή στη πόλη μας, την Πρώτη Πρωτεύουσα της Ελλάδος, με την οποία είναι γνωστοί οι δεσμοί του Προέδρου.
Ο δήμαρχος της πόλης θα συμμετέχει πλέον σε ένα όργανο που συμμετέχουν δήμαρχοι από τις μεγαλύτερες πόλεις της πατρίδας μας».

www.argonafplia.gr

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ