V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Οι πολίτες παίρνουν το νόμο στα χέρια τους.


  Οι πολίτες  της περιφέρειας πνίγονται στην  ανασφάλεια με τους κακοποιούς  να εισβάλλουν στα σπίτια τους  και να αρπάζουν τις περιουσίες  τους, θέτοντας ακόμη και τις  ζωές τους σε κίνδυνο χωρίς να υπάρχει αστυνομικός σε απόσταση πολλών χιλιομέτρων. Έτσι, πολλοί δεν διστάζουν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους, αντιμετωπίζοντας οι ίδιοι τους εισβολείς.


Σε ένα μικρό χωριό της ορεινής Κορινθίας, ένας νεαρός αγρότης και κτηνοτρόφος είδε από το παράθυρο κάποιον άγνωστο να κινείται μέσα στο σπίτι όπου έμεναν οι ηλικιωμένοι γονείς του. Αμέσως έτρεξε στο καφενείο του χωριού και πήρε μαζί του έναν συγχωριανό του. Επιστρέφοντας στο σπίτι, είδαν δύο τσιγγάνους περίπου 25 με 30 χρόνων που είχαν κάνει άνω -κάτω το σπίτι ενώ οι γονείς ήταν ζαρωμένοι σε μια γωνιά! Αμέσως επιτέθηκαν στους απρόσκλητους επισκέπτες και τους… σάπισαν στο ξύλο αναγκάζοντάς τους να φύγουν τρέχοντας, αφού όμως πρώτα τους πήραν πίσω τα 300 ευρώ και ένα χρυσό σταυρό που είχαν κλέψει από τους ηλικιωμένους!

*** Στο χωριό Φαρραί του δήμου Ερυμάνθειας στην Αχαΐα, οι ιδιοκτήτες ενός σπιτιού ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με διαρρήκτες που προσπαθούσαν να παραβιάσουν την πόρτα τους. Υποψιασμένοι ότι θα δέχονταν την «επίσκεψή» τους, αφού το προηγούμενο βράδυ είχε γίνει διάρρηξη σε κοντινό ελαιοτριβείο και είχαν κλαπεί 450 κιλά ελαιόλαδου, ήταν έτοιμοι για όλα… Σήκωσαν τις καραμπίνες τους και άρχισαν να πυροβολούν, με αποτέλεσμα οι επίδοξοι διαρρήκτες να τραπούν σε φυγή!

*** Ωστόσο, στην
Άρια Ναυπλίου, μια 80χρονη γυναίκα δεν είχε δυνατότητα να αντιμετωπίσει τους δυο κουκουλοφόρους που όρμησαν στο σπίτι της για να την ληστέψουν… Οι δράστες χτύπησαν ελαφρά την ηλικιωμένη, αλλά όσο κι αν έψαξαν δεν βρήκαν χρήματα και έφυγαν άπρακτοι. Την υπόθεση διερευνά η Ασφάλεια Ναυπλίου.
ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ