ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Η Ε.Π.Σ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΥΛΑΒΙΟΥ.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:02:00 π.μ. |

Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε η πρώτη εκδήλωση κοπή της πίτας της που πραγματοποίησε η ΕΠΣΑργολίδας σήμερα το βράδυ στην αίθουσα Pantazis Royal.
Πολύς κόσμος απο το χώρο του ποδοσφαίρου έδωσε το παρόν, η αίθουσα γέμισε, κάτι που αποτελει οδηγό για αναλογες εκδηλώσεις.
Σημαντικό στοιχείο το ότι σε εκδήλωση στην Αργολίδα παραβρέθηκε για πρώτη φορά ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ.Σοφοκλής Πιλάβιος. Παρών και ο γενικός γραμματέας κ.Γιάννης Οικονομίδης.
Ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ κ.Γιάννης Αποστολόπουλος καλωσόρισε όλους τους όσους έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση και μετά τις καθιερωμενες ευχές του για τη νεα χρονιά και ενα μικρό απολογισμό των όσων έχουν γίνει, κλήθηκε στο βήμα ο Πρόεδρος της ΕΠΟ.


Χαιρετισμό απηύθυνε ο βουλευτής της Ν.Δ.κ.Ανδριανός, ενω επιστολή έστειλε ο υφυπουργός κ.Μανιάτης.
Ο κ.Πιλάβιος έδωσε δυο σημαντικές ειδήσεις. Η πρώτη οτι μέσα στο Φεβρουάριο αναμένεται να δοθούν οι επιχορηγήσεις στα σωματεία της β' και της γ' κατηγορίας. Η δεύτερη οτι θα ξεκινήσει μια δημόσια διαβούλευση γιατί αυτή την περίοδο δεν υπάχει λογική να υπάρχουν τέσσερις επαγγελματικές κατηγορίες
Ευχαριστησε επίσης την τοπική αυτοδιοίκηση για την βοήθεια που πρόσφερε ειτε δημιουργώντας και συντηρώντας αθλητικές εγκαταστάσεις, είτε συμμετεχοντας στη διοργάνωση του "Ατρέα".
Ακολούθησε στο βήμα ο γ.γ. της Ομοσπονδίας. Ο κ.Οικονομίδης εκτος των καθιερωμένων ευχών έδωσε μια σημαντική είδηση. Οτι ξεκινάει πιλοτικά σε 10 Ενώσεις η Κάρτα Υγείας Αθλητή, με κόστος ανα εξεταζόμενο μόνο 10 ευρώ. Το υπόλοιπο κόστος αναλαμβάνει η Ομοσπονδία. Τόνισε το πόσο σημαντικές είναι αυτές οι εξετάσεις, αναφέροντας οτι έχουν ήδη ανακληθεί 113 δελτία ποδοσφαιριστών που δεν γνώριζαν οτι είχαν πρόβλημα υγείας και θα κινδύνευαν σοβαρά αν συνέχιζαν.

Ακολούθησε το κύριο μέρος της εκδήλωσης που ήταν οι βραβεύσεις όσων στήριξαν τις προσπάθειες της ΕΠΣΑ:
Ο πρόεδρος του ΟΠΑΝΑΑΡ κ.Μπόλλας, που όλα τα προηγούμενα χρόνια στήριξε κυρίως τον "Ατρέα".
Οι Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την παρουσία τους στα γήπεδα.
Η Ενωση Μιδέας και ο Παναργειακός για την κατάκτηση του Κυπελλου Ερασιτεχνων Ελλάδος
Οι Μικτές ομάδες Παίδων και Νέων για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα ενωσιακά πρωταθλήματα της ΕΠΟ.


Ακολούθησε να αναγνωση των ονομάτων των ποδοσφαιριστών που πέτυχαν να εισαχθούν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.
Στη συνέχεια οι πρώην δήμαρχοι Ασίνης κ.Μπούκουρης, Νέας Τίρυνθας κ.Νικολάου, Νέας Κίου κ.Μανινής, Λέρνας κ.Χασάπης, Ασκληπιείου κ.Τσακαλιάρης, Κρανιδίου κ.Σφυρής, Ερμιόνης κ.Λεμπέσης, Μεθάνων κ.Πάλλης, Τροιζήνας κ.Σαμπάνης, Κουτσοποδίου κ.Μπιτζής, Ναυπλίου κ.Αναγνωσταράς και Αργους κ.Μπούρης, είτε με τις εγκαταστάσεις που δημιουργησαν, είτε συμμετέχοντας στο τουρνουά "Ατρέας".


Και η όλη εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της πίτας, απο το Δ.Σ. της ΕΠΣΑ και τους κ.κ.Πιλάβιο και Οικονομίδη.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ