ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:44:00 π.μ. |
Ο Πρόεδρος του Σωματείου Κ.Δήμιζας κόβει την πίτα του Σωματείου
 Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011 η συγκέντρωση των ξενοδοχοϋπαλλήλων της Ερμιονίδας στην δημοτική βιβλιοθήκη Κρανιδίου για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Για πρώτη φορά στα χρονικά συγκεντρώθηκαν  περίπου 200 εργαζόμενοι . Την εκδήλωση τίμισαν με την παρουσία τους ο επιθεωρητής του ΣΕΠΕ Αργολίδας Βασίλης Λιακόπουλος ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου Ραφαήλ Μπαρού ,από τον νέο Δήμο Ερμιονίδας ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Τάσος Λάμπρου ,η αντιδήμαρχος Σαμπάνη-Μπάρδη Παναγιώτα ,ο τέως δήμαρχος Κρανιδίου Δημήτρης Σφυρής και ο Κώστας Σαντραβέλλας .
Το Δ.Σ. του σωματείου τίμησε τον Βασίλη Λιακόπουλο με πλακέτα για την προσφορά του και την βοήθεια του στους εργαζόμενους. Το φλουρί από την κοπή της πίτας « έπεσε» στο σωματείο.
Μετά το τέλος της κοπής της πίτας έγινε ενημέρωση από τον Ραφαήλ Μπαρού και τον Βασίλη Λιακόπουλο σχετικά με τα νέα δεδομένα πού δημιουργούνται με τον νέο εργασιακό νόμο. Όμως επειδή ο χώρος ήταν μιρρός και ο κόσμος πολύς δόθηκε ένα νέο ραντεβού για την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Λυκείου Κρανιδίου στις 6 το απόγευμα.
 
http://ermionida1.blogspot.com/2011/01/blog-post_20.html
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ