ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

"ΔΙΟΜΗΔΗ Σ' ΑΓΑΠΑΩ, ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΖΗΤΩ, ΝΑ ... ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ..."

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:31:00 π.μ. |

 Παρουσία - έκπληξη των οργανωμένων φιλάθλων της ομάδας του Διομήδη,  στην προπόνηση των παικτών την Πέμπτη, με τονωτικό και εμψυχωτικό χαρακτήρα, εν' όψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, το Σάββατο 29 Νοεμβρίου (15.00).
Περίπου 30-40 πιστοί οπαδοί του Διομήδη, οι οποίοι σε κάθε αγώνα αποτελούν τον πυρήνα της εξέδρας, συμπαρασύροντας και ξεσηκώνοντας όλο το γήπεδο, πήραν την πρωτοβουλία να παρευρεθούν στην προπόνηση των "πρασίνων" και να τους ζητήσουν με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο, το αυτονόητο: Νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ το Σάββατο.

Οι φίλαθλοι έμειναν σχεδόν σε όλη την προπόνηση φωνάζοντας συνθήματα και τραγουδώντας, γεγονός που προκάλεσε ενθουσιασμό και έκρηξη αδρεναλίνης στους παίκτες και τον προπονητή, οι οποίοι με τη σειρά τους ανταπέδωσαν με την υπόσχεση της νίκης.
Το Δ.Σ. του Διομήδη ευχαριστεί από καρδίας τους φιλάθλους και τους συγχαίρει για την πρωτοβουλία τους, ενώ επίσης τους παρακαλεί, στο παιχνίδι του Σαββάτου, να δείξουν για μια ακόμα φορά τον φίλαθλο χαρακτήρα τους, ο οποίος είναι αξιοθαύμαστος, αφού ποτέ δεν έχει συσχετισθεί με βίαια, ακραία ή επιθετικά γεγονότα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ