ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Ελλείψεις βασικών φαρμάκων λόγο της απεργίας.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:11:00 μ.μ. |
 Ουρές και ελλείψεις βασικών φαρμάκων αντιμετωπίζουν οι πολίτες στα εφημερεύοντα και διανυκτερεύοντα φαρμακεία όπου καταφεύγουν, λόγω της απεργίας των φαρμακοποιών, η οποία συνεχίζεται και σήμερα.
Παρουσιάζουν ελλείψεις 116 φάρμακα, από απλά παυσίπονα μέχρι αντι-υπερτασικά και η κατάσταση αναμένεται να επιδεινωθεί, αφού οι φαρμακοποιοί αποφασίζουν κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τους σε έκτακτο πανελλαδικό συμβούλιο το Σάββατο.
Οι φαρμακοποιοί σκληραίνουν τη στάση τους, αφού θεωρούν ότι το πακέτο απελευθέρωσης του
επαγγέλματος, που κατέθεσε στη Βουλή το υπουργείο Υγείας, αφήνει ανοιχτό παράθυρο για να πωλούνται φάρμακα στα σούπερ- μάρκετ και να πάνε τα φαρμακεία σε επιχειρηματικά χέρια.
Στα άλλα απεργιακά μέτωπα, κήρυξη δίωρης στάσης εργασίας την ερχόμενη Τετάρτη (26 Ιανουαρίου 2011) αποφάσισε το Δ.Σ. της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.
Στο μεταξύ, παράνομη κηρύχθηκε και η δεύτερη 24ωρη απεργία που είχε κηρύξει για την Παρασκευή (21/1) η Ομοσπονδία Συλλόγων Πολιτικής Αεροπορίας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις ρυθμίσεις που περιλαμβάνει το σχέδιο νόμου που έχει κατατεθεί στη βουλή για την αναδιοργάνωση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ