ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Συνάντηση του δημάρχου Aργους με τον αστυνομικό διευθυντή Αργολίδας .

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:59:00 μ.μ. |

 Με πρωτοβουλία του δημάρχου Aργους - Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση με τον αστυνομικό διευθυντή Αργολίδας, ταξίαρχο Χρήστο Γούλα για αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην περιοχή.
Τα προβλήματα που τέθηκαν από την πλευρά του δημάρχου αφορούσαν την χαμηλή αστυνόμευση στο 'Αργος και των χωριών της περιοχής, το πρόβλημα της διακίνησης ναρκωτικών, το πρόβλημα των αθιγγάνων στην περιοχή της Νέας Κίου όπως και τις αλλεπάλληλες κλοπές. Επίσης συζητήθηκε το οξυμένο πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες στη Νέα Κίο καθώς και της μη λειτουργίας της ομάδας΅'ΑΔίας'Α'Α στο δήμο Aργους-Μυκηνών.
Ο κ. Καμπόσος ζήτησε μεγαλύτερη και καλύτερη αστυνόμευση και μεγαλύτερη προσοχή στη Νέα Κίο, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, ενώ με δήλωσή του ο δήμαρχος 'Αργους-Μυκηνών τόνισε ότι ΅'Ατο κράτος είναι υποχρεωμένο να διαφυλάσσει όλους τους πολίτες και να κάνει το χρέος του. Δεν μπορούμε να δεχθούμε άλλη ανοχή σε παρόμοια φαινόμενα'Α'Α.

Με δηλώσεις του στο ΑΠΕ για την συνάντηση, ο αστυνομικός διευθυντής Αργολίδας σημείωσε ότι άκουσε τον δήμαρχο και τον ενημέρωσε για τα ζητήματα που του έθεσε.
Ο κ. Γούλας υπογράμμισε ότι “κάνουμε την δουλειά μας αθόρυβα χωρίς φασαρία με ορατά αποτελέσματα'Α'Α και πρόσθεσε, ΅'Αενεργούμε άμεσα στα γεγονότα, αντανακλαστικά, προκειμένου να εμπεδώνεται το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες'Α'Α.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ