ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Τα group της Αργολίδας στο Facebook [μέρος Α’]

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:09:00 μ.μ. |
  Όποιος περνά την ώρα του χαζεύοντας στο Facebook ανακαλύπτει πολλές ομάδες (group) σχετικές με την Αργολίδα.
Η μεγαλύτερη πόλη της Αργολίδας, το Άργος, δεν έχει στο Facebook παρουσία αντίστοιχη του πληθυσμού της. Η μόνη ομάδα που εντόπισα, με το όνομα Αργος – Αργολίδας, είχε 507 μέλη. Λιγότερα από τον ραδιοφωνικό σταθμό Αργος 101 FM (1.264 μέλη),το αρχαιολογικό μουσείο Άργους (1.019 μέλη) αλλά και από την ΑΕΚ Άργους (1.571 μέλη).
Αντίθετα η ομάδα για το  Ναύπλιο, την πρωτεύουσα του νομού, αριθμεί...
25.585 μέλη και είναι μακράν το μεγαλύτερο από τα group που έχουν σχέση με την Αργολίδα. Σχετικό με το Ναύπλιο είναι και το group «Θέλω το Ναύπλιο να ΞΑΝΑγινει πρωτεύουσα της Ελλάδας» με 588 μέλη να υποστηρίζουν το αίτημα αυτό! Επίσης υπάρχουν και 4.975 ρομαντικα άτομα που θεωρούν οτι το Ναύπλιο ειναι η πόλη του έρωτα και το φωνάζουν μέσω του διαδικτύου.
Υπάρχουν επίσης 2.543 άτομα που υποστηρίζουν συνολικά το νομό, και όχι συγκεκριμένα μέρη του, και έγιναν μέλη στο group «Αργολίδα» ενώ 1.124 άτομα που αγαπούν την τοπική κουζίνα μπήκαν στην ομάδα «Αργολίδα, η Μέκκα της γκιόσας»!! Υπάρχουν επίσης και 3.585 άλλοι που, χωρίς ίχνος μετριοφροσύνης, ισχυρίζονται ότι «τα καλυτερότερα, τα ομορφότερα και τα εξυπνότερα παιδιά είναι από την Αργολίδα» και για αυτό το λόγο έφτιαξαν μια ομάδα στο Facebook προκειμένου να χτυπήσουν στους αντίστοιχους ισχυρισμούς όσων κατάγονται από άλλους νομούς.
Η συνέχεια αύριο διότι Αργολίδα δεν είναι μόνο το Άργος και το Ναύπλιο..

Zouperman
http://palamidi.wordpress.com/
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ