V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

4η Εκθεση Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου Εντυπωσιακό το ενδιαφέρον των εφήβων για βιβλία.


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η τετραήμερη 4η Εκθεση Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου που διοργάνωσε το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου στο Μαρούσι.
 Παιδιά και γονείς κατέκλυσαν τους χώρους της Helexpo το Σάββατο και την Κυριακή για να παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις που είχαν διοργανωθεί.
Την Παρασκευή και τη Δευτέρα μαθητές όλων των βαθμίδων από 99 σχολεία από την ευρύτερη Αττική (Κάλαμος, Σαλαμίνα) αλλά και από την Αργολίδα και από τα Χανιά επισκέφθηκαν την Εκθεση, συναντήθηκαν με δημιουργούς, ενημερώθηκαν για τις νέες εκδόσεις και έλαβαν μέρος σε συζητήσεις και διαδραστικές εκδηλώσεις.


Τις προσδοκίες όλων ξεπέρασε εφέτος η έντονη παρουσία και συμμετοχή στις εκδηλώσεις των εφήβων, για τις οποίες ενημερώθηκαν αναλυτικά μέσω διαδικτύου. Συνομίλησαν με τη Sadahzinia των Active Member για την ποίηση και τους στίχους, παρακολούθησαν το εργαστήρι δημιουργικής γραφής με την Αμάντα Μιχαλοπούλου, αλλά και το βιωματικό θεατρικό εργαστήρι Ρισπέκτ (από το θέατρο Χώρα), και τις συζητήσεις για το facebook, το twitter και τα blogs, τις τέχνες, τον έρωτα, τον ρατσισμό, την ξενοφοβία, την εξάρτηση.

Παρ’ ότι συνολικά η επισκεψιμότητα ήταν μειωμένη σε σχέση με πέρυσι (92.000 επισκέπτες έναντι των 100.000 πέρυσι), διοργανωτές, εκδότες και συγγραφείς δηλώνουν ικανοποιημένοι από την προσέλευση, τη θερμή συμμετοχή παιδιών και γονέων στις εκδηλώσεις που είχαν διοργανωθεί στις ειδικές Γωνιές, αλλά και τις πωλήσεις, που κινήθηκαν στα περσινά επίπεδα, γεγονός το οποίο, δεδομένων των συγκυριών, δημιουργεί αισιοδοξία στον κόσμο του βιβλίου.

 http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=4&artId=381946&dt=02/02/2011#ixzz1CmzHrL3U
ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ