V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΛΕΒΙΤΗΣ για το 5χ5 της Ν. Τίρυνθας.

 Από τις 26 Νοεμβρίου 2009 και κατά την τότε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ν. Τίρυνθας, είχαμε καταγγείλει ότι το κυλικείο στο μικρό γήπεδο (5Χ5) που βρίσκεται στο λόφο «Μαγούλα» της Νέας Τίρυνθας έχει μετατραπεί και λειτουργεί ως κέντρο νυχτερινής διασκέδασης, κατά το κοινώς λεγόμενο ως «σκυλάδικο», σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου, τα οποία και συνημμένα υποβάλλουμε.
Και είχαμε επισημάνει στην τότε Δημοτική Αρχή ότι οφείλει να καταγγείλει τη σχετική μίσθωση, εφ’ όσον είναι αληθινά τα καταγγελλόμενα στον τοπικό Τύπο.

Μετά από επιτόπια επίσκεψή μας, διαπιστώσαμε ότι πράγματι το κυλικείο είχε μετατραπεί σε μπαρ με τέσσερις γυναίκες πίσω από τη μπάρα, γι’ αυτό και αναφερθήκαμε στον αρμόδιο Εισαγγελέα (Ναυπλίου), ο οποίος διέταξε προκαταρκτική εξέταση.

Σήμερα, που απευθύνομαι στο Δήμο Ναυπλιέων, το «καλόμπαρο» όπως το ονομάζουν οι περίοικοι, εξακολουθεί να λειτουργεί ανενόχλητα, στον ίδιο χώρο και με τον ίδιο τρόπο.

Αυτό με προσβάλλει ως πολίτη και ως δημότη του Δήμου Ναυπλιέων, αφού ένας χώρος που προορίζεται για την άθληση των παιδιών μας, έχει μετατραπεί σε σκυλάδικο.

Η προηγούμενη Δημοτική Αρχή, με την αδρανή και ανεκτική στάση της, συντηρούσε την απαράδεκτη αυτή κατάσταση στο αθλητικό κέντρο, αμαυρώνοντας την εικόνα του Δήμου σε όλο το Νομό.

Ήδη όμως, η πολιτική ευθύνη βαρύνει τη νέα Δημοτική Αρχή, που οφείλει άμεσα να καταγγείλει τη μίσθωση και να επαναφέρει το κυλικείο και το αθλητικό κέντρο στη συνάδουσα χρήση του, ως δημοτικού χώρου αναψυχής και άθλησης.

Η Δημοτική Αρχή δεν πρέπει να μείνει απαθής και να γίνει έτσι συνένοχη «για ένα θέμα που έχει διαστάσεις σκανδάλου», κατά την εύστοχη παρατήρηση του σχολιογράφου Κώστα Πολίτη στα «Νέα της Αργολίδας» της 20-5-2010.
ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ