ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Άφαντοι οι δράστες της δολοφονίας στην Αγιά Τριάδα.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:25:00 π.μ. |
Ανθρωποκτονία με πρόθεση χαρακτηρίζεται και επίσημα στο δελτίο τύπου που εξέδωσε η Αστυνομική διεύθυνση Αργολίδας για το χθεσινό αιματηρό περιστατικό στην Αγιά Τριάδα.Η στυγερή δολοφονία έγινε το απόγευμα της Τρίτης.. Οι δύο αλλοδαποί δράστες, Ασιατικής καταγωγής, ήταν κρυμμένοι και περίμεναν το θύμα τους. Όταν ο 30χρονος Ρουμάνος πλησίασε στο σημείο που είχαν ''στρατοπεδεύσει'' του επιτέθηκαν και άρχισαν να τον μαχαιρώνουν στη μέση του δρόμου.
Οι αδίστακτοι δράστες δεν έδειχναν να πτοούνται από την παρουσία κατοίκων της περιοχής. Συνέχιζαν τα δολοφονικά τους χτυπήματα και έφυγαν όταν το θύμα τους έπεσε νεκρό μέσα σε μια λίμνη αίματος. Στην περιοχή επικράτησε πανικός. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ασθενοφόρο που μετέφερε το θύμα στο νοσοκομείο.
Εκεί διαπιστώθηκε και τυπικά ο θάνατός του.

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής ο άτυχος Ρουμάνος διέμενε για χρόνια στην Αγιά Τριάδα και τον γνώριζαν καλά οι κάτοικοι του χωριού,και επιμένουν πως ηταν καλό παιδί. Κάποια διαφωνία πριν λίγες μέρες με τους δράστες όμως, οδήγησε στην δολοφονία του. Πάντως είναι πάρα πολύ ανησυχητικά τα φαινόμενα αυτά για την περιοχή καθώς τον τελευταίο καιρό είναι σε έξαρση η εγκληματικότητα. Σίγουρα χρειάζονται να παρθούν μέτρα,και καλό θα ήταν να γίνει και ένα δημοτικό συμβούλιο (απορούμε γιατί δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής)και να συζητηθούν τα προβλήματα τις περιοχής, με την παρουσία του Διευθυντή της Αστυνομικής διεύθυνσης κ.Γούλα, του Αντιπεριφεριάρχη, όλων των εμπλεκομένων φορέων,και να ύπαρξη ενα ψήφισμα (για άλλους λόγους έχει εκδοθεί)και να αποσταλεί ακόμη και στον αρμόδιο υπουργό. Ελπίζουμε,... αν και τα πράγματα δείχνουν πως θα έχουμε και χειρότερα ,να μην ξαναδούμε τέτοια περιστατικά.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ