V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Βράβευση αριστούχων μαθητών από τον σύλλογο Αρκάδων.

  Ο Πολιτιστικός σύλλογος Αρκάδων Αργολίδας πραγματοποίησε την καθιερωμένη ετησία εκδήλωση του στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 2011 Τέχνες Γράμματα Πολιτισμός στην αίθουσα της πρώτης Βουλής των Ελλήνων στο Ναύπλιο ενώ παράλληλα έκοψε και την βασιλόπιτα του και βράβευσε τους αριστούχους μαθητές παιδιά γονέων  Αρκαδικής καταγωγής.




Στην εκδήλωση μίλησε ο καλεσμένος του συλλόγου ο  Αρκάς επιστήμονας ο χειρούργος καθηγητής πανεπιστημίου Αθηνών και πρόεδρος του ΔΣ.Σ του Ωνασιου κ. Ιωάννης Παπαδημητρίου .Το παρών τους στην εκδήλωση μεταξύ άλλων έδωσαν ο Μητροπολίτης Κυνουρίας και Μαντίνειας κκ. Αλέξανδρος ο οποίος έκοψε την βασιλόπιτα του συλλόγου Ο υφ/γος πράσινης ενεργείας κ. Μανιάτης Ιωαν. ο βουλευτής Αργολίδας με την ΝΔ κ. Ανδριανος Ι,οι πολιτικές και στρατιωτικές αρχές του τόπου ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Σμυρνιωτης Γ. καθώς τα μέλη του συλλόγου και πολλοί φίλοι των Αρκάδων.



Να  σημειωθεί πως στην ομιλία του ο μητροπολίτης Μαντινείας κκ. Αλέξανδρος τόνισε μεταξύ άλλων για την κατάσταση που έχει περιέλθει η Ελλάδα αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ορθοδοξία επίσης τόνισε πως οι Ελληνες άντεξαν όλα τα δεινά μέχρι τώρα και πιστεύει πως θα βγούμε και πάλι νικητές από όλα αυτά τα προβλήματα κατόπιν πριν κόψει την βασιλόπιτα προέτρεψε όλους να ψάλλουν μαζί του τα κάλαντα του Αγίου Βασιλείου.



ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ