ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

ΔΕΗ: Προς κατάργηση οι «έναντι» λογαριασμοί.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:05:00 μ.μ. |

 Με το ισχύον σύστημα οι λογαριασμοί της ΔΕΗ εκδίδονται ανά δίμηνο αλλά η καταμέτρηση από τους υπαλλήλους της ΔΕΗ γίνεται ανά τετράμηνο. Με ένα απλό τηλεφώνημα ή με ένα κλικ στον υπολογιστή, οι καταναλωτές θα έχουν στο εξής τη δυνατότητα να πληρώνουν την πραγματική κατανάλωση της ΔΕΗ για το πρώτο δίμηνο και όχι «έναντι». Δηλαδή όσοι θέλουν να τιμολογούνται κάθε δίμηνο με βάση την πραγματική τους κατανάλωση μπορούν να καταχωρούν οι ίδιοι την ένδειξη του μετρητή, τηλεφωνικά ή μέσω Ίντερνετ.
Με το ισχύον σύστημα οι λογαριασμοί της ΔΕΗ εκδίδονται ανά δίμηνο αλλά η καταμέτρηση από τους υπαλλήλους της ΔΕΗ γίνεται ανά τετράμηνο. Για το πρώτο δίμηνο εκδίδεται λογαριασμός «έναντι» με βάση την κατανάλωση του αντίστοιχου διμήνου του προηγούμενου έτους και στο δεύτερο, μετά την καταμέτρηση, εκδίδεται ο εκκαθαριστικός λογαριασμός.
Το χρονικό διάστημα στο οποίο μπορούν οι καταναλωτές να κάνουν την καταμέτρηση αναγράφεται στους εκκαθαριστικούς λογαριασμούς, πάνω από τον πίνακα με τις ενδείξεις μετρητή. Εκτός από την ένδειξη του μετρητή οι καταναλωτές πρέπει επίσης να γνωρίζουν τον κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής, που αναγράφεται επίσης στο έντυπο του λογαριασμού και να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 10410 ή να υποβάλουν την ένδειξη ηλεκτρονικά στη διεύθυνση (ΕΔΩ) , όπου υπάρχουν και οδηγίες για τα σημεία που πρέπει να προσέξει κανείς κατά την καταμέτρηση.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ