V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Ο Ι.Σ.Κ.Ε τιμά τον Μητροπολίτη Αργολίδος κ.κ. Ιάκωβο.

 Την απόφαση να τιμήσουν τους Μητροπολίτες Κονίτσης Ανδρέα, Αργολίδος Ιάκωβο, Πειραιώς Σεραφείμ και Ζιχνών Ιερόθεο, ανακηρύσσοντάς τους επίτιμα μέλη του ΙΣΚΕ (Ιερός Σύνδεσμος Κληρικών Ελλάδος), έλαβαν σήμερα τα μέλη του Συνδέσμου που συμμετείχαν στην ετήσια Γενική Συνέλευση η οποία πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου Αχαρνών.

Η Συνέλευση ολοκληρώθηκε μετ' εμποδίων - λόγω των συνεχών διακοπών ρεύματος και χωρίς την παρουσία - για πρώτη φορά, όπως σημείωναν Ιερείς που συμμετείχαν- εκπροσώπου του Αρχιεπισκόπου Αθηνών, συζητήθηκαν - σύμφωνα με πληροφορίες- θέματα όπως η "Κάρτα του Πολίτη", τα οικονομικά προβλήματα αλλά και το μισθολογικό καθεστώς των Ιερέων. Συγκεκριμένα ετέθη προς συζήτηση το ερώτημα, εάν οι κληρικοί είναι δημόσιοι υπάλληλοι ή θρησκευτικοί λειτουργοί.
"Και αν είμαστε δημόσιοι υπάλληλοι, όπως κάποιοι μας θεωρούν, γιατί μας αρνούνται όλα αυτά τα χρόνια επιδόματα που απλόχερα ακόμα και σήμερα δίνονται σε άλλους δημοσίους υπαλλήλους;" διερωτάται Ιερέας-μέλος του ΙΣΚΕ.
ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ