ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Εκπρόσωποι σωματείων ταξί στους αντιπεριφερειάρχες Πελοποννήσου.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:14:00 π.μ. |
 Εκπρόσωποι σωματείων και Ράδιο Ταξί της Πελοποννήσου από τα σωματεία Τρίπολης, Άργους, Σπάρτης και Ναυπλίου, συναντήθηκαν στα γραφεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Τρίπολη με την αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης Κωνσταντίνα Νικολάκου και τον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Βαγγέλη Γιαννακούρα, και συζήτησαν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των ταξί, ο οποίος έχει πληγεί από την κρίση και την οικονομική δυσπραγία των πολιτών. 

Το θέμα που κυριάρχησε ήταν η υποκλοπή του έργου των ταξί, η αποκαλούμενη ''πειρατεία'', η οποία έχει το τελευταίο διάστημα πάρει διαστάσεις σε όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Ειδικότερα, επισημάνθηκε το πρόβλημα της μεταφοράς οικονομικών μεταναστών από διάφορους μεταφορείς στην περιφέρεια όπου εκτελούν παράνομα μεταφορικό έργο ενώ κατέθεσαν και σχετικό υπόμνημα.

Στην συνάντηση έγινε συζήτηση και για το θέμα της μεταφοράς των μαθητών που από την ερχόμενη χρονιά η αρμοδιότητα αυτή θα μεταβιβασθεί στους Δήμους κι επισημάνθηκε ότι είναι αναγκαίο να υπάρξουν σαφείς διακριτοί ρόλοι μεταξύ των μεταφορέων ΚΤΕΛ και ταξί που να προβλέπονται με την προκήρυξη για διαγωνισμό του μεταφορικού έργου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ