ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Γ.Ανδριανός για το Α.Τ. Κρανιδίου.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:23:00 μ.μ. |

 Στην από 17 Δεκεμβρίου 2010 Ερώτηση που είχε καταθέσει στη Βουλή ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Χ. Παπουτσή με θέμα την στέγαση του Αστυνομικού Τμήματος Κρανιδίου, έλαβε γραπτή απάντηση του Υπουργού όπου, μεταξύ άλλων, αναγνωρίζεται ότι το παρόν κτήριο δεν καλύπτει τις στεγαστικές ανάγκες του Α.Τ. Κρανιδίου και επισημαίνεται ότι για το λόγο αυτό συντάχθηκε από την αρμόδια Υπηρεσία του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας (Διεύθυνση Τεχνικών) κτηριολογικό πρόγραμμα, που διαβιβάστηκε στη Διεύθυνση Οικονομικών του Αρχηγείου, με μέριμνα της οποίας δρομολογήθηκε και βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία εξεύρεσης και μίσθωσης κατάλληλου κτηρίου, σε συνεργασία με την Κτηματική Υπηρεσία Αργολίδας.


Επίσης, στην γραπτή απάντηση επισημαίνεται ότι για την οριστική αντιμετώπιση του στεγαστικού ζητήματος, αναζητούνται διά της Κτηματικής Εταιρίας του Δημοσίου κατάλληλες οικοπεδικές εκτάσεις, προκειμένου με την παραχώρησή τους να κινηθούν οι απαραίτητες διαδικασίες και να εξασφαλιστούν οι απαιτούμενες πιστώσεις μέσω του Προγράμματος Δημόσιων Επενδύσεων ή της Σύμπραξης Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα για την ανέγερση κατάλληλου κτηρίου.

Ο κ. Ανδριανός σε σχετική του δήλωση επεσήμανε:

«Η άμεση μεταστέγαση του Αστυνομικού Τμήματος Κρανιδίου είναι επιτακτική ανάγκη τόσο λόγω των πραγματικά τριτοκοσμικών συνθηκών του σημερινού κτηρίου, όσο και για την εξασφάλιση των κατάλληλων όρων εργασίας για το αστυνομικό προσωπικό και της ασφάλειας της ευρύτερης περιοχής.



Θα συνεχίσω να παρακολουθώ στενά το ζήτημα και να πιέζω αξιοποιώντας τα μέσα του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου για την ταχύτερη δυνατή εξεύρεση και υλοποίηση της αρμόζουσας λύσης».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ