V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Ισχυρός παγετός στην Αργολίδα.

 Τη χαριστική βολή έδωσε η κακοκαιρία των προηγούμενων ημερών σε αγροτικά νοικοκυριά πολλών περιοχών της Πελοποννήσου που είδαν την παραγωγή τους να καταστρέφεται. Σε πολλές περιπτώσεις οι ζημιές από τα χιόνια και τον παγετό που ακολούθησε φτάνουν και το 100%.
 Καρποί και κόποι ολόκληρης χρονιάς έγιναν βορά στον αδηφάγο παγετό, «παγώνοντας» οριστικά τη φτώχεια των αγροτών, που περίμεναν να ανασάνουν λίγο με τη συγκομιδή της παραγωγής. Ιδιαίτερα δε, μετά και την αντιαγροτική πολιτική της κυβέρνησης που «τρύγησε» και αυτή από τον ιδρώτα των αγροτών προς όφελος των εμπόρων. Εσπεριδοειδή,οπωροκηπευτικά και κηπευτικά ήταν τα προϊόντα που υπέστησαν τις μεγαλύτερες ζημιές.
 Συνθήκες κατάψυξης επεκράτησαν την νύχτα και στην Αργολίδα,με αποτέλεσμα να προξενηθούν ζημιές σε όλα τα αγροτικά προϊόντα που βρίσκονται αυτή την εποχή στο χωράφι.Στα Ίρια η παραγωγή της αγκινάρας καταστράφηκε εντελώς, είναι χαρακτηριστική η φράση που μας μετέφεραν το πρωί : όλες οι αγκινάρες στα Ιρια είναι κάτω πεσμένες,τις έχει σπάσει ο πάγος από την ρίζα. Βέβαια τις επόμενες μέρες θα φανούν και περισσότερο οι συνέπειες του παγετού.
ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ