V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Ενός λεπτού σιγή και στη Αργολιδα.

 Ενός λεπτού σιγή σήμερα στις 11:00,κράτησαν οι συνάδελφοι τους,στην Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας, των δυο αδικοχαμένων αστυνομικών, μετά από εντολή του αρχηγού.
Με εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή, μεσίστιες κυματίζουν οι σημαίες στο υπουργείο, καθώς και σε όλες τις υπηρεσίες του υπουργείου, την ΕΛ.ΑΣ. και το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή.Σε Τρίκαλα και Αθήνα, τελούνται σήμερα σε κλίμα οργής και οδύνης οι κηδείες των δύο νεαρών αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ που έχασαν τη ζωή τους στο μακελειό του Ρέντη. Οι άλλοι δύο αστυνομικοί που τραυματίστηκαν, έχουν διαφύγει τον κίνδυνο ενώ ο ένας εκ των δύο πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.
Στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στα Τρίκαλα θα γίνει στις 12:00 η κηδεία του 22χρονου Γιώργου Σκυλογιάννη, ενώ στις 15:00 θα τελεστεί η κηδεία του 23χρονου Ιωάννη Ευαγγελινέλη στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου στο Περιστέρι.
Στον τόπο του μακελειού, στου Ρέντη, από το πρωί σήμερα, άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ και πολίτες καταθέτουν λουλούδια ή ανάβουν κεριά στη μνήμη των δυο νεκρών αστυνομικών.
ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ