ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Ο Ρουβάς στην Επίδαυρο!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:09:00 μ.μ. |
 Όσοι από εμάς επισκεπτόμαστε το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου το Καλοκαίρι για να παρακολουθήσουμε κάποια παράσταση αρχαίου δράματος, συχνά μεταξύ των θεατών βλέπουμε και τον Σάκη Ρουβά, φέτος για παράδειγμα παρακολούθησε στο αργολικό θέατρο τρεις παραστάσεις.
Από ότι φαίνεται όμως σκέπτεται να προχωρήσει και προς το κοίλον.Ο Σάκης έχει ήδη στο ενεργητικό του δύο ταινίες και η αγάπη του για την υποκριτική είναι γνωστή.
Ο Σταμάτης Φασουλής, σύμφωνα με την ''Espresso'', έχει κάνει πρόταση στον Σάκη να πάρει μέρος στην παράσταση - έκπληξη που ετοιμάζει και που ονομάζεται ''Τα άπαντα της αρχαίας ελληνικής και ρωμαϊκής γραμματείας.''
Όπως δήλωσε στενό πρόσωπο του περιβάλλοντος του Σάκη: ''Είναι αλήθεια ότι ο Σάκης δέχτηκε πρόταση από τον Σταμάτη Φασουλή για να παίξει στο θέατρο της Επιδαύρου.
Έγιναν συζητήσεις και αυτήν την εβδομάδα εκκρεμεί ακόμα μία συνάντηση για να κουβεντιάσουν τις λεπτομέρειες. Το σκέφτεται σοβαρά, αφού εκτιμά πολύ τη δουλειά του γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού και του έχει μεγάλη εμπιστοσύνη.''

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ