ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Συνεδρίαση του δημοτικού συμβούλιου Δήμου Ναυπλιέων 19 Μαρτίου 2012

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:24:00 μ.μ. |
 Συνεδρίαση του δημοτικού συμβούλιου Δήμου Ναυπλιέων στις 19 Μαρτίου 2012, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, σε ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ με τα εξής θέματα:


ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


ΘΕΜΑ 1ο Έγκριση της διαδικασίας σύνταξης τοπογραφικής μελέτης για παραχωρημένο δρόμο στο Δήμο μας στην τοπική κοινότητα Λευκακίων, κατόπιν αιτήσεως των κ. Αναστασίου Σαλεσιώτη και κ. Ιωάννας Παπαδοπούλου.
ΘΕΜΑ 2ο Έγκριση της διαδικασίας σύνταξης τοπογραφικής μελέτης για παραχωρημένο δρόμο στο Δήμο μας στον οικισμό Προφήτη Ηλία της τοπικής κοινότητας Αγίου Αδριανού, κατόπιν αιτήσεως της «Γ. Λαπαθιώτης και Σια Ε.Ε.».
ΘΕΜΑ 3ο Έγκριση και παραλαβή της μελέτης: «Περιβαλλοντικές επιπτώσεις (Μ.Π.Ε.) για τον χώρο επέκτασης νεκροταφείου στο τ.δ. Λευκακίων».

ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΘΕΜΑ 4ο Επί αίτησης του κου Ανδριανού Διαμαντόπουλου για την χορήγηση άδειας απλής χρήσης αιγιαλού έναντι ανταλλάγματος, έμπροσθεν του καταστήματός του «Γοργόνα» στην περιοχή Βιβάρι της τ.κ. Δρεπάνου, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Ν. 2971/01 και την Κ.Υ.Α. 1038460/2439/Β0010/15.04.2009 (Φ.Ε.Κ. 792/29.04.2009 τεύχος Β΄).
ΘΕΜΑ 5ο Έγκριση μίσθωσης χώρου στην τ.κ. Δρεπάνου για τη στέγαση Δημοτικού Ιατρείου.
ΘΕΜΑ 6ο Έγκριση μίσθωσης χώρου για αμαξοστάσιο και αποθήκες του Δήμου.
ΘΕΜΑ 7ο Μεταφορά εγκαταστάσεων παιδικής χαράς της περιοχής Νέων Εργατικών Κατοικιών Ναυπλίου.
ΘΕΜΑ 8ο Εκλογή αναπληρωματικού μέλους στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Π.Δ.Δ.: «Δημοτικός Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού, Τουρισμού και Περιβάλλοντος» (Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ.) Δήμου Ναυπλιέων.
ΘΕΜΑ 9ο Χορήγηση άδειας παραγωγού – πωλητή λαϊκών αγορών στην κ. Αναστασία Πιτσάκη.
ΘΕΜΑ 10ο Χορήγηση άδειας παραγωγού – πωλητή λαϊκών αγορών στον κ. Επαμεινώνδα Γκρέτση.
ΘΕΜΑ 11ο Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου μας με τον αναπληρωτή του για τη συγκρότηση επιτροπής, σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό Λιμένα και το Π.Δ. 23/2000.
ΘΕΜΑ 12ο Ανάκληση της παραχώρησης του δημοτικού ακινήτου στην περιοχή Αγίου Ιωάννη από το μη κερδοσκοπικό σωματείο με την επωνυμία: «ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΑΚΑΡΤΒΕΛΟ».
ΘΕΜΑ 13ο Επί της αίτησης κ. Γεωργίας Φλίγκα σχετικά με την εξέταση των δημοτικών τελών που χρεώνονται στο λογαριασμό της Δ.Ε.Η.
ΘΕΜΑ 14ο Λήψη κανονιστικής απόφασης σχετικά με τον Κανονισμό Διαχείρισης παραλίας Τολού, μετά από εισήγηση της δημοτικής κοινότητας Τολού και την με αριθμό 17/2011 απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
ΘΕΜΑ 15ο Λήψη κανονιστικής απόφασης σχετικά με την μονοδρόμηση της οδού Μίνωος, μετά από εισήγηση της δημοτικής κοινότητας Τολού και την με αριθμό 8/2011 απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.


ΘΕΜΑΤΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

ΘΕΜΑ 16ο Έγκριση απολογισμού οικονομικού έτους 2011 του Ν.Π.Δ.Δ.: «Σχολική Επιτροπή Νηπιαγωγείου Αγίας Τριάδας».
ΘΕΜΑ 17ο Έγκριση απολογισμού οικονομικού έτους 2011 του Ν.Π.Δ.Δ.: «Σχολική Επιτροπή 1ου ΕΠΑ.Λ. Ναυπλίου».
ΘΕΜΑ 18ο Έγκριση απολογισμού οικονομικού έτους 2011 του Ν.Π.Δ.Δ.: «Σχολική Επιτροπή Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Ιρίων».
ΘΕΜΑ 19ο Εκλογή προέδρου και ορισμός μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ.: «Ιωάννης Καποδίστριας».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ