ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Βαρέσανε διάλυση στο ΛΑΟΣ της Αργολίδας - Αποχώρησε και η υποψηφία βουλευτής

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:02:00 μ.μ. |
  Πρώτα αποχώρησε η πρόεδρος της νεολαίας του κόμματος στην Αργολίδα Μελίνα Τσιλιμίγκρα με την ακόλουθη δήλωση:"Σας πληροφορώ ότι σήμερα αποχωρώ από το κόμμα του ΛΑΟΣ για προσωπικούς, ιδεολογικούς και πολιτικούς λόγους. Για την μετέπειτα πολιτική μου πορεία θα υπάρξει ενημέρωση προσεχώς."

 
 Έπειτα ήρθαν οι αποχωρίσεις των  Γιάννη Μιχελακάκη (Αντιπρόεδρος), Γιάννη Πουρούλα (μέλος), Τσιλιμίγκρα Αλέξανδρου ( μέλος).
 Και τέλος ήρθε και η αποχώρηση του μέλους του κόμματος και υποψηφίας βουλευτή στην Αργολίδα Χριστίνας Κοτσοβού με την ακόλουθη δήλωση: "Σας ανακοινώνω ότι από σήμερα αποχωρώ από το κόμμα του ΛΑΟΣ και ως υποψήφια βουλευτής ΛΑΟΣ καθαρά για πολιτικούς λόγους όσον αφορά τις πρόσφατες εξελίξεις. Διαφωνώ με την αλλαγή πορείας του κόμματος του ΛΑΟΣ η οποία δυστυχώς δεν μου αφήνει περιθώρια υποστήριξης των θέσεων αυτών. Σας ευχαριστώ θερμά για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που επιδείξατε στο πρόσωπό μου."

Ενώ πριν από λίγο έκανε γνωστή και την αποχώρηση του  από το κόμμα του Λαός το μέλος της Νεολαίας Αργολίδας και μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Βασίλης Παπασπυρόπουλος.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ