ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Στήριξη του ντόπιου παραγωγού μελιού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:28:00 μ.μ. |
 Το τελευταίο διάστημα το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου (ΕΚΝ) στα πλαίσια της δήθεν κοινωνικής πολιτικής , διανέμει στον κόσμο τρόφιμα σε <<χαμηλή τιμή>>. Όσο με αφορά ( είμαι παραγωγός μελιού) θέλω να πω ότι με αυτόν τον τρόπο χτυπιέται το τοπικό εμπόριο, σε μια περιοχή που παράγεται μέλι ( τρίτος νομός της Ελλάδας) αρίστης ποιότητας και σε πολύ καλές τιμές.


Το συγκεκριμένο μέλι που φέρνει το ΕΚΝ είναι ΠΟΛΛΗ ΑΚΡΙΒΟ για την ποιότητά του . Το ΕΚΝ δεν έχει στείλει σε κανέναν μελισσοκομικό συνεταιρισμό της Αργολίδος πρόσκληση για διάθεση του δικού μας μελιού σε χαμηλή τιμή.

Αν λοιπόν το ΕΚΝ Θέλει πραγματικά να δώσει ποιοτικά προϊόντα στους καταναλωτές και σε χαμηλές τιμές να απευθυνθεί πρώτα στους ντόπιους παραγωγούς και μετά να κάνει άλλες κινήσεις.

Καλώ το ΕΚΝ να μη φέρει αυτό το μέλι από τη Χαλκιδική ,

Καλώ τους καταναλωτές να μην στηρίζουν αυτές τις προσπάθειες , που χτυπάνε τους ντόπιους παραγωγούς .

Δεν είναι δυνατόν σ’ αυτή τη δύσκολή περίοδο που περνάμε με τους απάνθρωπους φόρους και όχι μόνο, το ΕΚΝ να στρέφεται κατά του κόσμου και να παίζει με τον πόνο του.

Οι μελισσοκομικοί συνεταιρισμοί της Αργολίδας να αναλάβουν δράση διαθέτοντας το δικό μας μέλι σε χαμηλές τιμές στους καταναλωτές και να παραμερίσουν τους δήθεν σωτήρες.

Γιάννης Νικολόπουλος
Μελισσοκόμος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ