ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Δημοκρατική Αριστερά Αργολίδας: Τις επόμενες μέρες να ξεκινήσουν διαδικασίες για την αποζημίωση των πληγέντων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:42:00 π.μ. |























 Η Δημοκρατική Αριστερά Αργολίδας από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής της είχε προτείνει να δοθεί βαρύτητα στα μεγάλα έργα υποδομής που αφορούν το νομό μας και όχι στα έργα βιτρίνας, που το μόνο που κάνουν είναι να προσφέρουν πρόσκαιρη λάμψη στους τοπικούς παράγοντες. 

Σε αυτή τη βάση είχαμε προτείνει τη δημιουργία φραγμάτων και λιμνοδεξαμενών στα μικρά ποτάμια και τους χειμάρρους της Αργολίδας. Με αυτό τον τρόπο κάθε βροχόπτωση, όση ένταση και διάρκεια και αν είχε, θα ήταν ευπρόσδεκτη και όχι καταστρεπτική για ανθρώπινες ζωές και περιουσίες. Σήμερα βέβαια προέχει να συντονιστούν οι κρατικές, περιφερειακές και δημοτικές δομές για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί από τις πλημμύρες. 

Είναι ανάγκη τις επόμενες μέρες να ξεκινήσουν διαδικασίες για την αποζημίωση των πληγέντων. Όμως με αφορμή τα τραγικά γεγονότα της προηγούμενης νύχτας θα πρέπει το γενικότερο θέμα της διαχείρισης των υδάτινων πόρων να ιδωθεί με ένα νέο πνεύμα, που θα αποβλέπει στη σωστή εκμετάλλευση όχι μόνον των πηγών αλλά και των επιφανειακών υδάτων.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ