ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Χριστουγεννιάτικη Φιλανθρωπική Δράση του Συλλόγου “τα παιδιά νοιάζονται” από τον παιδικό σταθμό – νηπιαγωγείο Χλόη Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:28:00 μ.μ. |














 Η Χριστουγεννιάτικη Φιλανθρωπική Δράση του Συλλόγου, “τα παιδιά νοιάζονται” ειναι μία πανελλήνια δράση που γίνεται υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Παιδικών Σταθμών, και για την Πελοπόννησο υλοποιείται από το νεοϊδρυθέντα Σύλλογο Ιδιωτικών Παιδικών Σταθμών Περιφέρειας Πελοποννήσου. Ο στόχος είναι η ενίσχυση κοινωφελών ιδρυμάτων που αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα επιβίωσης.


Για το λόγο αυτό, επιλέγεται προσεκτικά μετά από διαβούλευση, και έρευνα μέσω του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης ένα ίδρυμα ανά νομό, εντοπίζονται οι ανάγκες του σε είδη (ρούχα, τρόφιμα, παιχνίδια, κλπ) και τότε, ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα, οι Παιδικοί Σταθμοί που συμμετέχουν στη δράση, συγκεντρώνουν τις προσφορές γονέων και φίλων. Παράλληλα, τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού ενημερώνονται για τη Δράση και συμμετέχουν ενεργά στην συλλογή των ειδών, τη διακόσμηση και τη συσκευασία των πακέτων, προκειμένου να μπολιαστούν με το μήνυμα της ανιδιοτελούς προσφοράς.

Ως μέλος του Συλλόγου Ιδιωτικών Παιδικών Σταθμών Περιφέρειας Πελοποννήσου συμμετέχει στην πανελλήνια δράση “τα παιδιά νοιάζονται”, ο παιδικός σταθμός – νηπιαγωγείο Χλόη Ναυπλίου, θα συγκεντρώσει κατά τη διάρκεια αυτής και της επόμενης εβδομάδας τα είδη διατροφής και ρουχισμού που θα προσφέρουν γονείς και φίλοι.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ