Ένα πολύ εύκολο γλυκό από τον Chef Γιώργο Λέκκα για τις Αργολικές Ειδήσεις, που θα απογειώσει το κέικ ή την Βασιλόπιτα τώρα την πρωτοχρονιά και θα κάνει τους φίλους σας να... παραμιλάνε.
Σε μια μικρή κατσαρόλα βάζουμε τα κομμένα σπιρτόξυλα (μανταρίνια) και 1 φλ.τσαγ νερό.
Βράζουν για 3 λεπτά.
Αδειάζουμε το νερό.
Προσθέτουμε ½ φλ.τσαγ ζάχαρη και 2 κ.σ νερό.
Αφήνουμε να δέσει το σιρόπι.
Αφήνουμε να κρυώσει και το προσθέτουμε στην βασιλόπιτα ή σε άλλο κέικ που μας αρέσει. Το άρωμα που δίνει είναι ανεπανάληπτο.