ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα: Ο λόγος περνάει στους πολίτες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:07:00 μ.μ. |


















Δελτίο τύπου
Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα

 Ο λόγος περνάει στους δημότες! Στην τελική ευθεία για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 18ης Μαΐου, ο Συνδυασμός μας και πρώτος απ' όλους ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου μας, Δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτρης Κωστούρος, ξεκινούν έναν ανοιχτό και ουσιαστικό διάλογο με τους κατοίκους, σε κάθε σπιθαμή του Δήμου.

Αρχής γενομένης από το Δρέπανο και το Βιβάρι, όπου ο Δημήτρης Κωστούρος, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, συνάντησε τους κατοίκους και τους εργαζόμενους της περιοχής, επιλέγοντας να δώσει το λόγο στον κόσμο για να εκφράσει αιτήματα και ερωτήσεις, τυχόν παράπονα αλλά και τις ελπίδες του για την επόμενη μέρα του Δήμου μας. Παράλληλα για το Συνδυασμό μας η προεκλογική εκστρατεία είναι μια ευκαιρία για ενδελεχή ενημέρωση γύρω από το πλούσιο έργο της δημοτικής αρχής. Έτσι, στην αδιαμεσολάβητη επαφή τους με το Δήμαρχο, οι κάτοικοι είχαν τη δυνατότητα να πληροφορηθούν με μεγάλο ενδιαφέρον για τα καθοριστικής σημασίας έργα, όπως του χωροταξικού σχεδιασμού και της αποχέτευσης Δρεπάνου και Πλάκας, τα οποία βρίσκονται πια στα τελικά στάδια υλοποίησης.

Δίνοντας πραγματική υπόσταση στην έννοια του διαλόγου και της συμμετοχής των πολιτών στα τεκταινόμενα, αξιοποιούμε την προεκλογική περίοδο για να ενδυναμώσουμε τις σχέσεις μας και δίνουμε όλη μας την προσοχή στις προτεραιότητες που οι ίδιοι οι άνθρωποι του Δήμου θέτουν για την επόμενη πενταετία.

Συνδιαμορφώνουμε το μέλλον του τόπου μας, βαδίζουμε με σιγουριά στο μέλλον!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ