ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Πόλος έλξης τα όργανα γυμναστικής στην πλατεία Αρβανιτιάς στο Ναύπλιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:52:00 μ.μ. |
Για τα νέα όργανα γυμναστικής εξωτερικού χώρου που τοποθετήθηκαν στην πλατεία Αρβανιτιάς μίλησε ο δημαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος.

Τα όργανα τοποθετήθηκαν πριν λίγες μέρες και εχουν γίνει πόλος έλξης για του πολίτες που συνηθίζουν να κάνουν τον περίπατο τους ή την γυμναστική τους στην περιοχή.
Πρόκειται για όργανα που χρησιμοποιούν το βάρος του σώματος για την εκγύμναση του κάθε χρήστη, ενώ εκτός της πλατείας Αρβανιτιάς εχουν τοποθετηθεί ακόμα στον δρόμο από την Αρβανιτιά για Καραθώνα (πριν το νεράκι) σε δύο σημεία και στο γήπεδο του Δρεπάνου.

Σχεδιασμένα να:
• Λειτουργούν μόνο με το βάρος του σώματος
• Αντέχουν όλες τις καιρικές συνθήκες
• Δεν σπάνε και δεν βανδαλίζονται

Ασφαλή στη λειτουργία τους:
Είναι 100% ασφαλή και πληρούν όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας καθώς φέρουν πιστοποιητικό.
• Τα όργανα γυμναστικής φέρουν ταμπέλες με σαφείς οδηγίες
• Παρέχουν τη δυνατότητα εκγύμνασης χωρίς την παρουσία γυμναστή.
Η ποσότητα και ο τύπος των οργάνων έχουν επιλεγεί με βάση την κάλυψη χώρου και παροχής εκγύμνασης. Τα όργανα γυμναστικής είναι για όλες τις κατηγορίες χρηστών και όλες τις ηλικίες. Παρέχουν συνδυασμό ευεξίας, αντοχής, εκγύμνασης και κοινωνικοποίησης.Τα συγκεκριμένα όργανα γυμναστικής είναι ιδιαιτέρως διαδεδομένα και χρησιμοποιούνται από τους πολίτες σε όλη την Ευρώπη σε πάρκα ή άλλους κοινόχρηστους χώρους άθλησης και αναψυχής. 

Ο ΔήμαρχοςΝαυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, με αφορμή αυτή την παρέμβαση αναφέρθηκε στο έργο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τα όργανα γυμναστικής ανοιχτού χώρου, τα οποία χρησιμοποιούνται για άθληση κυρίως του κοινού, στοχεύουν στην προσέλκυση ολοένα και περισσοτέρων ανθρώπων στον αθλητισμό, δίνοντας τη δυνατότητα σε κάθε ένα από εμάς να γυμναστεί στην ύπαιθρο, μόνος ή με παρέα. Βασικός στόχος ενός τέτοιου αθλότοπου είναι η δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου και η ανέξοδη άθληση όλων των πολιτών ανεξαρτήτου φύλου και ηλικίας, οποιαδήποτε ώρα και ημέρα με ασφάλεια και σιγουριά».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ