ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Δ. Κωστούρος: Η "Επόμενη Μέρα" του Δήμου δε μπορεί να περιλαμβάνει τηλεοπτικές γκρίνιες και μιζέριες...

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:01:00 μ.μ. |




















Δελτίο τύπου
"Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα"

 Στην ιδρυτική διακήρυξη της παράταξης "Ναύπλιο, επόμενη μέρα" δεσμεύτηκα προσωπικά ότι για κάθε μικρή η μεγάλη αλλαγή που θα πετύχουμε στο Δήμο θα έχουμε σχέδιο και πρόγραμμα. Θα έχουμε λίγα λόγια και πολύ δουλεία. Αυτό δείχνει όλη η πορεία μας από την πρώτη μέρα που ανέλαβα Δήμαρχος.



Η ένταξη και δημιουργία του λιμανιού και της μαρίνας του Ναυπλίου είναι μια πραγματικότητα όσο και αν κάποιοι θέλουν να το αρνούνται.

Η επίσκεψη του υπουργού Ναυτιλίας Μ Βαρβιτσιώτη, ώστε να επιθεωρήσει ο ίδιος τα τμήματα του λιμένα που θα εξελιχθούν τα έργα, επιβεβαιώνει ότι είμαστε στο σωστό δρόμο της δημιουργίας του Δήμου που ονειρευόμαστε. Ενός Δήμου, πυλώνα ανάπτυξης και προόδου. 
Η "Επόμενη Μέρα" του Δήμου δε μπορεί να περιλαμβάνει τις τηλεοπτικές γκρίνιες και μιζέριες του κεντρικού πολιτικού συστήματος. Όλοι οι συνδημότες μας ξέρουν πια, ότι πολύ σύντομα το Ναύπλιο θα έχει το δικό του λιμάνι, τη δικια του μαρίνα. 

Υγ: όσοι στο άγχος τους να δημιουργήσουν εντύπωση κάνουν τηλεοπτικό θόρυβο, προσφέρουν κακές υπηρεσίες στους δημότες και υποτιμούν την νοημοσύνη μας, πιστεύοντας ότι τα αιτήματα μπαίνουν τηλεοπτικά. Ακόμα περισσότερο, όταν οδηγούν πολύτιμους και άξιους συνοδοιπόρους, όπως το Λιμενάρχη Ναυπλίου, στα όρια της παραίτησης.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ