ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Δήλωση προσχώρησης του Δημήτρη Μπουγιώτη στην δημοτική παράταξη «ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:44:00 μ.μ. |
 Μια σπουδαία προσωπικότητα του περασμένου αιώνα, είχε αναφέρει ότι η διοίκηση μιας κοινωνίας είναι από τις ευγενικότερες ανθρώπινες λειτουργίες και δεν οφείλει αυτός που τη διαθέτει, να τη χαραμίζει. Εάν ρωτήσουμε τους συνδημότες μας τι γνώμη έχουν για την τοπική αυτοδιοίκηση σίγουρα θα λάβουμε πολλές αρνητικές απαντήσεις. 

Αυτό όμως δεν οφείλεται σε έναν συγκεκριμένο πολιτικό συνδυασμό, αλλά σ ένα ευρύτερο πολιτικό σύστημα. Ένα σύστημα που δημιουργεί πολώσεις και συγκρούσεις μεταξύ συμπολιτών για μικροπολιτικούς λόγους αντί να τους ενώνει για το συμφέρον του τόπου ανεξαρτήτως ιδεολογικών και πολιτικών πεποιθήσεων. Πόσο μάλλον στον δικό μας τόπο και δη στο Ναύπλιο... Μια πόλη με φοβερές προοπτικές και ταυτόχρονα με πολλές γραφειοκρατικές προσκολλήσεις. Με ένα απαράδεκτο ιδιοκτησιακό καθεστώς που δρα εχθρικά στις επενδύσεις και την ντόπια επιχειρηματικότητα όπως για παράδειγμα ορίζει το προεδρικό διάταγμα του 1989 σχετικά με τους χώρους εστίασης δημιουργώντας μονοπωλιακές καταστάσεις. 

Με προβλήματα σε θέματα βασικών υποδομών όπως είναι το πόσιμο νερό. Μια πόλη σε κομβικό σημείο της Πελ/νησου που στερείται σιδηροδρομικής σύνδεσης τόσο με την πρωτεύουσα όσο και με όμορους νομούς, κάτι που θα εξυπηρετούσε την μετακίνηση των κατοίκων και συνάμα την περαιτέρω ανάπτυξη. Μια πόλη με εξαιρετικής ομορφιάς και σπουδαιότητας, ιστορικούς και αρχαιολογικούς χώρους οι οποίοι είναι αναξιοποίητοι. Κανείς δεν λέει λοιπόν πως όλα είναι όμορφα και ρόδινα. 

Ο συνδυασμός όμως του Δημήτρη Κωστούρου ( Ναύπλιο, Επόμενη Μέρα) έχοντας νεανικό αίμα στους κόλπους του αλλά και την σημαντική εμπειρία στην αυτοδιοίκηση παλαιοτέρων συμπολιτών μας, έχει προπαντός τη διάθεση αλλά και τους τρόπους να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο της τοπικής μας κοινωνίας έχοντας δείξει σαφή δείγματα γραφής με επίκεντρο την τοπική ανάπτυξη. Από την πλευρά μου δέχτηκα να συνεισφέρω σε αυτόν τον αγώνα από το δικό μου μετερίζι, λαμβάνοντας μέρος σαν υποψήφιος σύμβουλος της πόλης του Ναυπλίου, της οποίας αποτελώ γέννημα θρέμμα. 

Για ένα Ναύπλιο με ταυτότητα!

Δημήτρης Μπουγιωτης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ