ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Άργησε να καταλάβει ο Πουλάς που "είχε μπλέξει;"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:14:00 μ.μ. |
 Τρία χρόνια και κάτι έκανε λέει ο Α. Πουλάς για να καταλάβει "που είχε μπλέξει" σύμφωνα με δήλωση του. Τώρα βέβαια δυο τινά μπορεί να συμβαίνουν: ή ο κ Πουλάς έχει αργή αντίληψη των πραγμάτων, ή άργησε να μας το πει.



Για το πρώτο, το μόνο που μπορούμε να πούμε ειναι πως, αν έχει αργή αντίληψη των πραγμάτων που συμβαίνουν γύρω του, αυτό θα συνεχιστεί και στο μέλλον γιατί δεν ειναι μικρο παιδί ώστε να βελτιώσει την αντιληπτικότητα και τα αντανακλαστικά του και στο κάτω κάτω ποιος μας λέει πως στο μέλλον θα αντιλαμβάνεται πλήρως τα τεκταινόμενα, όπου και αν εκλεγεί ή τοποθετηθεί.

Για το δεύτερο τώρα, αν άργησε να μας το πει. Γιατί να άργησε να το πει ο κ. Πουλάς, τι τον κράταγε και δεν μπορούσε να το εξομολογηθεί; μήπως η θεμιτή και κατανοητή ως ένα βαθμό φιλοδοξία της εξουσίας, και γιατί, ο συμπαθής και αυτό πρέπει να το πούμε, Ανδρέας Πουλάς, δεν παραιτήθηκε αφού είχε από καιρό διακρίνει καταστάσεις που δεν συμφωνούσε, αλλά έφτασε ο κόμπος στο χτένι και τον απομάκρυνε ο ίδιος ο Περιφερειάρχης

Τέλος εκείνο που προξένησε την μεγαλύτερη εντύπωση ήταν ο χρόνος της ανακοίνωσης για το "δεν ήξερα που είχα μπλέξει". Παραμονές εκλογών ο κύριος Πουλάς κάνει "τετακέ" και πάει ντουγρού για που...; αυτό θα το ανακαλύψουμε τις επόμενες μέρες!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ