ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Έντονες πιέσεις Γραμματικόπουλου σε Βαρβιτσιώτη που προκάλεσαν εντύπωση για τον Λιμενικό σταθμό του Τολού (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:54:00 μ.μ. |




















 Έντονες πιέσεις δέχθηκε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Μ. Βαβιτσιώτης κατά την επίσκεψη του στο Ναύπλιο, για αναίρεση της απόφασης κατάργησης του Λιμενικού Σταθμού του Τολού.

Ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Τολού Νίκος Μπικάκης έκανε την αρχή, προσπαθώντας να εκμαιεύσει μια δήλωση του Υπουργού για αναίρεση της απόφασης αλλά μάταια καθώς ο Υπουργός εμφανίστηκε αμετακίνητος λέγοντας "...μην προσπαθείτε, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα στον σχεδιασμό".

Την σκυτάλη πήρε ο Υφυπουργός Γ.Ανδριανός τονίζοντας την μεγάλη σημασία που έχει ο συγκεκριμένος σταθμός για την περιοχή του Τολού, λέγοντας στον συνάδελφο του πως θα πρέπει να το ξαναδεί.

Η παρέμβαση όμως που έκανε εντύπωση ήταν του Χρήστου Γραμματικόπουλου, που καθ όλη την ώρα τόνιζε στον υπουργό την μεγάλη σημασία που έχει για τον τουρισμό της περιοχής το Τολό. Καθώς ο Υπουργός υπεραμύνονταν των αποφάσεων του Υπουργείου, λέγοντας πως οι καταργήσεις των Λιμενικών σταθμών γίνονται για να δοθεί βάρος στην λαθρομετανάστευση και στην φύλαξη των θαλάσσιων συνόρων, ο κ. Γραμματικόπουλος ρώτησε τον κ. Βαρβιτσιώτη σε έντονο ύφος και επιμονή ".. τι θα κερδίσει ο αγώνας για την λαθρομετανάστευση κλείνοντας έναν λιμενικό σταθμό;"  αναγκάζοντας τον Υπουργό να του πει "...μου κανετε αντιπολίτευση τώρα;" για να λάβει την απάντηση από τον Χ. Γραμματικόπουλο "κάνετε μεγάλο λάθος ...θα πρέπει να εξηγήσετε σε μας και τον κόσμο γιατί κλείνει ο Λιμενικός σταθμός του Τολού".

Η αδιάλλακτη θέση του Υπουργού πάντως φάνηκε να αλλάζει καθώς ανέφερε πως "...να το δούμε για τους καλοκαιρινούς μήνες... να υπάρχει μια μικρή μόνιμη δύναμη..."

Την ένταση που δημιουργήθηκε έκλεισε ο Δημαρχος Ναυπλίου Δ. Κωστούρος λέγοντας πως"... καλό θα ήταν να εξεταστεί εκ νέου η απόφαση για την κατάργηση του Λιμενικού φυλακίου Τολού."

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ