ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

"Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα": Καταιγισμός προβολής και εγκωμίων για το Ναύπλιο από τα Αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:14:00 μ.μ. |





















 Η αναγνώριση των προσπαθειών που καταβάλλει ο δήμαρχος Ναυπλιέων και ολόκληρη η δημοτική αρχή για την ανάδειξη του τόπου μας, με εκτενή αφιερώματα και ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για την όμορφη πόλη μας σε πανελλαδικής εμβέλειας ΜΜΕ και πανελλαδικής κυκλοφορίας εφημερίδες, είναι για εμάς μια ακόμη επιβεβαίωση της σκληρής δουλειάς μας. Μαζί με τους κατοίκους που αγκαλιάζουν κάθε πρωτοβουλία που αναβαθμίζει και διαφημίζει τον τόπο μας, με δύναμή μας το περίσσευμα εθελοντικής προσφοράς των ανθρώπων μας, με σχέδιο για την προβολή του Ναυπλίου και συνολικά του Δήμου μας, βαδίζουμε με σιγουριά σε ένα μέλλον ανάπτυξης.

Εντυπωσιακό είναι ότι σε αυτά τα άρθρα γίνεται ιδιαίτερη μνεία για τον Μαραθώνιο Ναυπλίου αλλά και για τα έργα τα οποία αλλάζουν την μορφή της πόλης μας. Μια ακόμη απόδειξη για το ότι το Ναύπλιο γίνεται ακόμη πιο ελκυστικό.

Σήμερα πια τα διλήμματα που αφορούν τη γειτονιά μας είναι ξεκάθαρα: από τη μια μεριά βρίσκονται όλες οι υγιείς δυνάμεις του τόπου που στέκονται με φροντίδα και αγάπη για το Ναύπλιο και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να πετύχουμε μέρες ευημερίας στον τόπο μας. Από την άλλη μεριά βρίσκεται το “λόμπι της μιζέριας” που για μικροπολιτικούς λόγους και κοντόφθαλμες επιδιώξεις, στην ουσία επιχειρεί να δυσφημίσει τον τόπο προσπαθώντας μάταια να παρουσιάσει μια εικόνα παρακμής.

Η πραγματικότητα τους γυρνά την πλάτη. Ο Δήμος Ναυπλιέων κινείται με όραμα και σχέδιο. Όλοι μαζί προχωράμε στο μέλλον στηριζόμενοι στις δικές μας δυνάμεις, στις ομορφιές του τόπου μας και στα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα.

Ενδεικτικά, παραθέτουμε το αφιέρωμα της εφημερίδας “Καθημερινή”, με τίτλο: “Ναύπλιο: Με πνεύμα ανήσυχο και δημιουργικό” που αναφέρει εισαγωγικά: “Η αργολική πρωτεύουσα έχει πετύχει να είναι τόπος φιλόξενος τόσο για τους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες της. Νέα μυαλά και άξιοι οικοδεσπότες έχουν διαμορφώσει και προσφέρουν ένα υποδειγματικό τουριστικό προϊόν, που αξίζει να γνωρίσουμε.”

Επίσης, τις αναφορές της εφημερίδας «ΑΞΙΑ», για το θετικό έργο του Δημάρχου και του Δήμου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ