ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Περιοδεία της Εύας Καϊλή στην Πελοπόννησο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:03:00 π.μ. |

















 Η Εύα Καϊλή, υποψήφια ευρωβουλευτής με την ΕΛΙΑ - Δημοκρατική Παράταξη, το τριήμερο 25-27/4/2014 στα πλαίσια της προεκλογικής περιοδείας της στην Πελοπόννησο, επισκέφθηκε την πόλη της Σπάρτης όπου και συναντήθηκε με τον Αν. Υπουργό Εσωτερικών, κ. Λεωνίδα Γρηγοράκο. Στην συνέχεια, πραγματοποίησε συναντήσεις σε φιλικό κλίμα με εκπροσώπους των τοπικών αρχών και κοινωνικών φορέων σε Κόρινθο, Καλαμάτα, Ελαφόνησο, Γύθειο, Μαυραναίους, Σκάλα και Μονεμβασιά.

Τέλος την Κυριακή μαζί με τον συνυποψήφιο της Παύλο Χρηστίδη συνάντησαν τους κ. Π. Τατούλη, υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, τον κ. Π. Μαντά, υποψήφιο δήμαρχο Άστρους, τον Βουλευτή Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ, κ.Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο καθώς και τον κ. Β.Γιαννακούρα, υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας στις ιστορικές πόλεις του Λεωνίδειου, του Τυρού καταλήγοντας στις πόλεις του Άστρους και της Τριπόλεως, όπου και τους επιφυλάχθηκε θερμή υποδοχή. Μάλιστα, φωτογραφίες και οπτικοακουστικό υλικό των επισκέψεών της, φρόντισαν να αναρτήσουν την ίδια στιγμή στο διαδίκτυο φίλοι και δημοσιογράφοι των τοπικών ΜΜΕ, οι οποίοι αναφέρθηκαν εκτενώς στο γεγονός ότι η επίσκεψη της κ.Ε.Καϊλή και του κ.Π.Χρηστίδη στάθηκε αφορμή να ανανεωθεί το πολιτικό ενδιαφέρον για τις Ευρωεκλογές.


Η Εύα Καϊλή και ο Παύλος Χρηστίδης μαζί με τους κ. Π. Τατούλη, κ. Ο. Κωνσταντινόπουλο και κ. Β. Γιαννακούρα παρευρέθηκαν στα εγκαίνια του γηροκομείου του Λεωνιδίου, "Άγιος Λεωνίδας". Μάλιστα είχαν ολιγόλεπτη συνομιλία με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, ο οποίος τους έδωσε την ευχή του.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ