ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Η Γεωργία Καρκαλέμη υποψήφια με τον συνδυασμό "Νέο Ξεκίνημα" του Δημ. Πλατή

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:12:00 μ.μ. |
Αποφοίτησα από το 1ο Λύκειο Άργους και μετά από εισαγωγικές εξετάσεις ενεγράφην στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών του τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης (Πολιτικό Τμήμα της Νομικής) το έτος 2009. Ως πολιτικός επιστήμων απασχολήθηκα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο στις Ειδικές Μόνιμες Επιτροπές πραγματοποιώντας την πρακτική μου εκπαίδευση.

Ως ενεργός πολίτης αποφάσισα να προσφέρω τις γνώσεις, τις ιδέες και το όραμά μου για τον Δήμο στον οποίο γεννήθηκα και μεγάλωσα, στηρίζοντας την προσπάθεια του κ.Πλατή Δημητρίου με τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιό του.

Η απόφαση μου αυτή έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν δικαιούμεθα να ασκούμαι κριτική για όλα όσα κάνουν οι άλλοι για το Δήμο μας, να τα αποδεχόμαστε μοιρολατρικά και να επιλέγουμε εκ του ασφαλούς τη μη ενεργή συμμετοχή μας.

Εκτιμώ ότι με τον αγώνα του καθενός από εμάς που έχει θέληση για δουλειά μπορούμε να διαμορφώσουμε ένα Δήμο με κοινωνική ευαισθησία και ισότητα. Ένα Δήμο που επιτέλους θα βαδίσει το δρόμο της ανάπτυξης. Την ενεργό συμμετοχή μας τη χρωστάμε σε όλους τους πολίτες του Δήμου Άργους- Μυκηνών γιατί οφείλουμε να τον παραδώσουμε καλύτερο στις επόμενες γενιές. Καλώ όλους τους δημότες να συμπορευθούν μαζί μας σε αυτή την ανιδιοτελή προσπάθεια που έχει ένα και μόνο στόχο, καλύτερες συνθήκες για όλους μας. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Πλατή για την τιμή που μου έκανε να συμμετάσχωστο ψηφοδέλτιό του.

ΕΠΩΝΥΜΟ:ΚΑΡΚΑΛΕΜΗ

ΟΝΟΜΑ:ΓΕΩΡΓΙΑ

ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ:ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΟΝΟΜΑ ΜΗΤΡΟΣ:ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΤΟΠΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ:ΑΡΓΟΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 12-6-1991

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ