ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Τουρνουά ποδοσφαίρου Ανεξαρτήτων Ομάδων Βετεράνων 2014

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:20:00 π.μ. |




















  Με τη συμμετοχή 10 ανεξαρτήτων ομάδων βετεράνων ξεκίνησε το Σάββατο 3 Μαΐου 2014 το Τουρνουά ποδοσφαίρου Ανεξαρτήτων και Βετεράνων 2014. Το Τουρνουά διοργανώνεται από το Δήμο Ναυπλιέων, εποπτευόμενο από Επιτροπή, αποτελούμενη από τους εκπροσώπους των ομάδων και υποστηρίζεται από την Ε.Π.Σ. Αργολίδας.

Οι αγώνες διεξάγονται σε γήπεδα με συνθετικό και φυσικό χλοοτάπητα και συγκεκριμένα στα γήπεδα Νέας Τίρυνθας, Αγίας Τριάδας, Παναριτίου, Κουτσοποδίου και Λυρκείας.

(Ο Δήμος Άργους-Μυκηνών παραχωρεί ευγενώς τα γήπεδα του Δήμου).

Συμμετέχουν οι ομάδες: Παλαίμαχοι Ναυπλίου, Παλαίμαχοι Κουτσοποδίου, Παλαίμαχοι Άστρους, Ιούνης 88, Κένταυρος, Παρατηρητής, Ασπίδα 94, Ορφέας, Σπάρτακος και Αγαμέμνων (Παλαίμαχοι Φιχτίων).

Τα παιχνίδια διαιτητεύουν διαιτητές της Ε.Π.Σ. Αργολίδας και κυρίως νέοι, οι οποίοι βγήκαν από τις φετινές σχολές διαιτησίας.

Όλα τα παιχνίδια θα διεξάγονται απόγευμα με πρόγραμμα που θα κοινοποιηθεί στην ιστοσελίδα της Ε.Π.Σ. Αργολίδας (www.epsarg.gr).

Το Τουρνουά διεξάγεται υπό μορφή Πρωταθλήματος με μονούς αγώνες και βαθμολογική τελική κατάταξη των συμμετεχόντων. Με την ολοκλήρωσή του θα δοθούν κύπελλα και αναμνηστικά διπλώματα.

Ο Δήμος Ναυπλιέων, μετά από το σχετικό αίτημα των ομάδων, με ιδιαίτερη χαρά αγκάλιασε έναν θεσμό που έχει προϊστορία πέραν της εικοσαετίας και που στο παρελθόν και επί μια πενταετία είχε διοργανωθεί και πάλι από τον τότε Δήμο Ναυπλίου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ